Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális pasik, mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális pasik, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, meleg férfi. Igazából már 8 éves koromban látható volt, hogy mi lesz a helyzet, amikor kisautók, foci helyett én a lány unokatesómmal babáztam, hajat fontam és csak lány barátaim voltak. Akkor már eldőlt, hogy én meleg leszek, de abból is a nőiesebb típus. Viszont nem vagyok transz, sosem vonzottak a női cuccok, nőies öltözködés, de belül mindig azt éreztem és érzem is, hogy én igazából nő vagyok, kívül nem érzem magamat annak mert nem öltözöm úgy (beszédem, mozdulataim viszont femininek), de belül igen. Most mondok egy példát: áll egy hetero nő egy buszmegállóban, ott egy hetero férfi is. Jön a busz, nyílik az ajtó, a férfi előre engedi a nőt, ez nyilván jól esik a nőnek. Na szóval ilyen helyzetben nekem is jól esik, ha egy férfi előre enged valahol, mert úgy érzem olyankor, hogy 1: illedelmes volt és cuki 2: mintha egy nőt engedett volna előre. Ahhj...tudom, zavaros. :D Szóval...nem tudom ezt elmagyarázni, nem tudom lehet mert nálam ez bonyolult. Megpróbálom egy másik példával, a szeretkezés példájával megértetni. Tehát...vagyok én, mint ,nő' (passzív, de ezt a szót nem szeretem annyira) és van (vagyis nincs, mert szerintem ilyen ember nem is létezik :D) egy ,hetero' férfi. És én szeretném például azt, hogy engem nőként kezeljen egy férfi. De nem úgy, hogy na akkor öltözzek be meg fessem ki magamat transznak, oszt nő vagyok tessék, hanem például hogy ugyanúgy finoman bánjon velem, mint egy igazi nővel, kényeztessen, masszírozzon meg, irányítson, érezzem és éreztesse azt hogy ő a férfi én meg a ,nő'. Vagy hogy a fenekemet kezelje úgy, mint egy puncit. Vagy hogy ne dugassa magát, mert egy igazi férfi nem dugatja magát senkivel. Vagy hogy egyáltalán, egy kicsit se érdekelje a farkam, na és ilyet nem találni sehol például, akit egyáltalán nem érdekel a farok érzete, látványa stb. Egy meleg nyilván azért meleg, mert a farkat szereti, nem csak a feneket. Egy biszex azért biszex, mert ki szeretné próbálni, milyen a farok. Egy hetero meg nem nyúl egy meleg csávóhoz, nem kezeli nőként, mert hetero. Szóval...hát passz. Sokáig azt is hittem, hogy aszexuális vagyok amúgy, mert volt két év, hogy senkivel nem voltam együtt, de rájöttem hogy én is, mint egy nő, nem tudok érzelmek nélkül szeretkezni senkkvel, nekem kell a gyengédség stb. Igazából már csak egy kis remény van, mert az én helyzetem tényleg macera meg bonyolult. Szóval nem tudom...szerintetek biszex pasik között lehet olyan, aki...hát nem is tudom hogy kérdezzem még én sem, olyan bonyolult. :D Inkább csak írjátok le, hogy ti mit tennétek a helyzetemben, lemondanátok a szexről vagy keresnétek tovább, hátha lesz egy valaki vagy ez olyan bonyolult, hogy húzzam le magam a WC-n. :D

2022. jún. 27. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

transz vagy

Nem minden nőt vonzanak a női cuccok, smink stb

2022. jún. 27. 22:21
 2/8 A kérdező kommentje:
1: ezt nem így tudtam eddig. Azt hittem transz az, aki beöltözik női cuccokba, paróka, smink stb. Habár mostmár nem csak transz van, hanem külön transz férfi és transz nő gender. Nekem ez kicsit magas.
2022. jún. 27. 23:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem téged nem annyira a szex érdekel,inán érzelemre vágysz,

Arra pedig a mai világban kevés az esély.Egy aktív srác soha nem fog nőként

kezelni.Főleg a full aktív nem.Őket az sem érdekli élvezed e.

2022. jún. 28. 00:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát az ugyan biztos hogy valami nagyon nehéz helyzetben vagy. Főleg talán ennyi idősen (bár fogalmam sincs ez mennyire befolyásolja, de először ez jutott eszembe).

Ha jól értem, férfinek érzed magad kívülről, és ez neked jó, de lélekben meg a női nem jelleme felé húz a szíved. Viszont a sminket női ruhákat meg nyílván nem szereted.

Az előző válaszokra annyit mondanék, hogy ne dobálózzunk olyannyira a "transz" szóval, mert sokan nyincsenek vele tisztával, köztük én sem 100%-osan. Számomra ez az eset nem tűnik egy transz esetnek.

Szóval egy iszonyatosan passzív srác vagy, aki az ágyban nőként működik, azon kívül viszont azért férfias.

Olyat akit egyáltalán nem érdekel a nemiszerved, biztosan nehezen fogsz találni, de egyáltalán nem lehetetlen. A kielégítésnek egyébként elég sok formája van, de azért mégsem várhatod el, hogy soha ne nyúljanak hozzá. Lehet valami kompromisszumot kéne kötni? Lehet van egy ember akinek ez mind nem számít és úgy viszonyul hozzád, ahogyan azt te pont akarod...

A véleményem az egészről az, hogy ha nem akarsz transz lenni, vagy beöltözni (crossdresser 1-1 szex idejéig), akkor meg kell barátkozni a nemiszerveddel, és azzal, hogy az ágyban férfiként kezelnek (legalábbis rövidtávú kalandoknál!!). Ha valaki viszont tényleg szerelmes lesz beléd, akkor viszont nem fog számítani neki az, hogy te milyen vagy az ágyban, úgy fog szeretni ahogy vagy, és úgy akar majd neked jót okozni, ahogyan az neked jó.

Ne add fel, még bárkit találhatsz.

2022. jún. 28. 02:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bár én meleg pasi vagyok....szerintem nincs veled baj.Azt viszont úgy tapasztaltam hogy a biszexek között kevés az érzelmes típus.
2022. jún. 28. 05:16
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Biszexek a legrosszabbak. Több köztük a simán meleg, mint a biszex. Csupán biszexnek álcázzák a full melegségüket. És igen, nulla érzelem van bennük, erősen nárcisztikusak. Ha érzelmet szeretnél, azt nővel fogod megélni.
2022. jún. 28. 13:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Cáfollak, 6 -os.

Bennem van bőven érzelem,biszex férfiként .És férfival éltem meg a legcsodálatosabbakat !

2022. jún. 28. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as Azért vannak kivételek. Én uni passzív vagyok. Van egy nős pasi partnerem kinek gyakorlatilag a nő pótlója vagyok. Amikor szexelünk, teljesen átadja magát a testem élvezésének. Simogatás, stb. Kis barátnőjének hív: Az együttlétünk nem durr-bele módon zajlik, hanem érzékien, figyelve rám. Hogy ne legyen kellemetlen a behatolás megáll rákérdezz szóval figyelmes. Én is a legnagyobb figyelemmel vagyok. Azon vagyok, minél nagyobb élvezethez juttassam. Ehhez hozzátartozik az is hogy finoman rászoritgatok a farkára vissza simogatok. Köztünk teljesen úgy zajlika szex mintha Én igazi nő lennék. A farkam nem játszik a kapcsolatunkban csak a popóm amit a partnerem puncinak nevez. Mert végül is az:) Szenvedélyesen, d mégis finoman szokott megdugni.. És miután kielégült nem hagy ott csapott papot hanem még van utójáték stb. Ha van időnk akkor bennem marad és megvárjuk míg elcsillapodik a testünk. Egyébként az utcán meg két hetero férfinak látszunk, eszükbe nem jutna az embereknek, hogy a szeretője a "nője" vagyok.
2022. júl. 1. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!