Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb Bisex/Homo/Transz kérdéseknél hetero pasik válaszolnak/reagálnak egyből mikor nem nekik szól?
Lehet véleménye mindenkinek, de aki hangot is ad neki, azt valamiért mégis csak érdekli/izgatja a téma. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy valakit egy bizonyos téma nem érdekel, vagy inkább taszítja, akkor ő az ilyen témájú kérdéseket olvasgatja, és fontosnak tartja, hogy a véleményét meg is ossza
Példa: Én utálom a Zámbó Jimmyt, taszít az egész családja, de eszembe sem jutott még a Jimmys kérdésekre rákeresni, főleg nem szoktam savazni a rajongóit, vagy a zenéjét
3
Pontosan. Ezért is fura nekem ez az egész, hogy akit ennyire taszít vagy undorodik tőle minek olvasgat ilyet? Pl valaki megkérdezi, hogy hol lehet ismerkedni bi fiúkkal vagy lányokkal ott mégis milyen véleményt lehet elmondani? Én nudista kérdést tettem ki és jöttek a szidalmazások hogy ez gáz.
Troll mind. A leszbi kategóriában is majdnem minden kérdésnél van legalább egy hozzászóló, aki orvosi kezelést ajánlt az érintetteknek. Az ilyeneket észre se kell venni, azzal lehet a legjobban idegesíteni őket. Ha lereagálod, kérdéseket írsz ki róla, látják, hogy célt értek.
Egyébként nagyon naiv, és saját vágyak kivetítése azt feltételezni, hogy ezek a pasik mind "benne lennének", csak tagadják, és ezért ilyenek. Az ember egyszerűen csak a sima Szexualitás témakörben mazsoláz, és belefut kérdésekbe, sokszor csak olvasás után tűnik fel, hogy homo kategória pl, és nem mindenki bírja ki, hogy ne szóljon be. Vagy pl itt vagyok én, aki nő, nem érintett, és mégis írtam, látod? :) Szóval egyedül csak a reakciók teljes hiánya hat rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!