Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szórakozó helyen láttatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozó helyen láttatok már érdekes dolgokat, vagy esetleg veletek történt már valami?

Figyelt kérdés
2024. júl. 21. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lányok közötti csók. De volt rá példa hogy wc-ben férfiakat is. Orálisan egymást.
2024. júl. 21. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mosdóban piszoarnal hugyozas után 1 srác megvárt, hogy könnyíthet e rajtam.
2024. júl. 21. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
VIP részen összejöttem egy sráccal, az asztal alatt rongyosra ujjazott, valamennyire takart az asztal, de azért elég egyértelmű volt, mi is történik.
2024. júl. 21. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Éveken keresztül kisebb diszkókat házibulikat csináltunk, rengeteg eset volt csajokkal, a nagyon tinitöl a milf-ig voltak érdekes sztorik. 🙏🤩
2024. júl. 21. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon sokszor,mesélhetnék.
2024. júl. 22. 07:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem hogy láttunk, mi csináltunk "érdekes dolgokat". Párként egy korábban megismert lánnyal futottunk össze ott, és a vége egy nagy hármas csókcsata lett a bulihely kellős közepén, meg egymást a falnak kenős, egymásra felkapaszkodós smárolás. Sajnos nem tudtuk hazavinni, egyéb okok miatt, de akkor nagyon be volt indulva mindenki.

Most sem értem, hogy nem dobtak ki minket...

2024. júl. 22. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!