Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan és hány éves korban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és hány éves korban jöttetek rá arra hogy biszexuálisak vagytok?

Figyelt kérdés

szept. 15. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen tudatosult bennem mikor beleszerettem a legjobb barátnőmbe, de már elötte is voltak erre utaló jelek. Zavarban voltam ha mellém ült egy csinos lány, vagy ha rám mosolygott vagy ilyesmi. Akkor még nem tudtam miért érzek így. Amikor szerelmes lettem akkor ezek az apró jelek is egyértelművé váltak.
szept. 15. 15:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen, amikor egy haverom kiverte nekem.
szept. 15. 15:31
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
13 évesen. Kb minden osztálytársam és haverom igyekeztem rávenni közös masztira. Aztán mikor az egyik leszopott egy ilyen alkalommal akkor minden világos lett.
szept. 15. 15:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából 11 évesen.

Úgy, hogy tetszett a kuki 😀

szept. 15. 16:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szexeltem fiú haverokkal 11-14 évesen, de akkor még nem is ismertem ezt a fogalmat és később csak a csajok érdekeltek. Már bőven 20 fölött jöttem rá, hogy amúgy a farkak is felizgatnak és jó lenne feleleveníteni a régi dolgokat és akkor tudatosult bennem, hogy biszex vagyok.
szept. 15. 16:51
 6/11 gabor49 ***** válasza:
100%
tizennégy évesen már elkezdtem farokrol is fantazialni
szept. 16. 04:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tiniként,úgy 11 től már csináltuk pár haverommal,de akkor még azt sem tudtuk,hogy van olyan,hogy biszex.Meztelenkedtünk,fogdostuk egymásét,kivertük együtt vagy egymásnak,aztán pár év múlva megtudtam,hogy ennek van neve is :))
szept. 16. 05:43
 8/11 anonim ***** válasza:
45%
23 évesen, amikor egy férfi kérdezett valamit, és nem értette, hogy mit válaszoltam, mert a fasza a számban volt.
szept. 16. 08:44
 9/11 anonim ***** válasza:
17 évesen,nem hinnéd el...
szept. 20. 19:23
 10/11 anonim ***** válasza:
13-14 év körül voltam amikor találgatni kezdtem. A mai napig nem jöttem rá hogy bi vagyok vagy leszbi. Lehet azért mert nem volt kapcsolatom még.
szept. 22. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!