Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akik tisztában vagytok vele,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik tisztában vagytok vele, hogy valamelyik szülőtök biszexuális, hogy jöttetek rá?

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 13:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A faterom láttam a haverjaival szexelni.

Fura hangokra ébredtem egy éjjel ,kimentem a szobámból és fény szűrődött fel a galériára a nappaliból.

Lenéztem és akkor láttam,hogy a barátság extrákkal társul.....

2022. okt. 1. 03:44
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Egy volt tanítványom lelkileg összetört,amikor apjáról megtudta.Az apja azt hitte suliban van még,de elmaradt két utolsó óra. A srác hazament és a szobájában volt.Házban éltek,az ő szobája az emeleten volt.

Közben a harmincas apuka munkaidő közben hazasompolygott a hatvanas főnökével,és éppen azt cumizta,amikor a srác rájuk nyitott.Már fél éve ment a szex az öreggel,apja bevallotta.A srác fél évig dadogott,olyan sokkot kapott, pszichológus kellett neki.

A feleség pedig kidobta a férjet,aki panzióban volt egy hétig,az öreg persze lekoccolt azonnal, mert az is nős volt.

Többet nem tudok róluk,de csak a srácot sajnáltam,okos és illedelmes gyerek volt,biztos nehezen dolgozta fel.

És hány ilyen lehet, ahol apuka félredug....?

2022. okt. 1. 06:34
 3/11 anonim ***** válasza:
96%

Anyám a barátnőjét nyalta amikor rájuk nyitottam...szerencsére volt rajta fehérnemű. Ha látnom kellet volna anyám meztelenűl,bármivel kiakaparom a szemem.

De amúgy elég elfogadó személy vagyok. Hamar túltettem magam rajta. Apámnak meg majd elmondja,ha akarja,én nem fogom.

2022. okt. 2. 18:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtam neki,hogy a fiúk is izgatnak,erre mondta,hogy fiatalabb korában ő is csinálta.
2022. dec. 15. 11:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Apám elhagyta anyámat egy pasiért.

"Megtettem a társadalmi kötelességem!" (azaz gyereket gyártott)

Bemutatta a faszit és pá.

Nem kellet rájönni,mondta magától.

2022. dec. 15. 11:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtam anyának, hogy a lányok is tetszenek, és megnyugtatásul mondta, hogy ő is biszex. Nem volt rájövés, csak simán elmondta :)
2023. márc. 1. 10:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szintén comingout-oltam.

Akkor mondták,hogy tudják mert félig meddig 1cipőben járunk.

Mind 2bisexek. És mostmár nincs titkolozás otthon.

2023. márc. 1. 13:00
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Meglestem őket pontosbban apámat és a barátját. Azt hittem anyámmal kufircol.

Azért volt ultra ciki mert anyám mőgém osont és nézte ahogy stirölöm őket a kulcslyukon keresztűl.

Érdekes hogy nem volt veszekedés. Egy rettenetesen kínos beszélgetés résztvevője voltam.

Végülis nem válltak el...de....igazábol nem akarom tudni,hogy mit csinálnak.

2023. aug. 14. 21:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtam,erre ő is elmondta nekem.
2023. aug. 16. 14:44
 10/11 anonim ***** válasza:
55%

Ezek semmik.

Elmaradt egy órám, hazaérve beköszöntem apám szobájába és azt látom, hogy az osztálytársamal 69be cumizzák egymást.

Ezek szerint ez miatt nem volt aznap suliba az osztálytársam.

15 voltam.

Ez 3 éve történt!

Ezek után én is játszadoztam hetente az osztálytársammal, de apámról letíltottam!

A mai napig toljuk!😁

2023. aug. 26. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!