Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Platinumhand kérdése:
Biszex vagy meleg srácként ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Suli, edzőterem, uszoda vagy munkahely öltözőjében úgy zuhanyozni merevedés nélkül, hogy közben más srácok is zuhanyoznak és meztelenül mászkálnak?
Én biszex vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy ne álljon a f@szom végig. Még nem voltam ilyen helyzetben.
szept. 13. 17:39
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
1/9 anonim válasza:
Én is biszex vagyok, de soha nem állt a farkam közös zuhanyzóban.
2/9 anonim válasza:
Fiatalon még elképzelhető, hogy nehéz egy ilyen helyzetet merevedés nélkül kibírni.
4/9 A kérdező kommentje:
24 vagyok. Jártam már edzőterembe, de ott az öltözőben egyáltalán nem volt szokásos mesztelennek lenni. Zuhanyba, pedig pont emiatt a félelem miatt, nem mentem.
szept. 13. 19:17
5/9 anonim válasza:
Sose allt fel nekem
Nem akarom hogy barki eszrevegye ezert nem all fel
6/9 anonim válasza:
Nekem szinte mindig feláll,viszont nálam ez akkor is így van,ha egyedül zuhanyzok.
7/9 menta34 válasza:
Ez rém egyszerű, azért áll a faszod mert a szexre gondolsz.
8/9 anonim válasza:
Nekem mindig is felállt ilyen szitukban.
9/9 anonim válasza:
Csak picit megy bele vér, de nem áll fel. Ez még jó is, legalább nagyobbnak tűnik 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!