Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt részetek olyan hármasban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt részetek olyan hármasban vagy cuckold-ban ahol biszex dolgok történtek?

Figyelt kérdés
szept. 12. 20:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Engem meginvitáltak egy ilyen szituációba. Konkrétan egy gyerekkori haverom kérdezett rá, hogy megdugnám-e a nőjét, akivel akkor volt 3 éve együtt, mivel sikerült megbeszélnie vele, mindkettőjüket izgatná a dolog, ő csak nézne minket stb. Nem voltam még ilyen szituban, igent mondtam azonnal. Amit tudni kell, hogy ekkor én 25, haverom 23 éves volt, a nője 19, illetve haverral egymást már többször leápoltuk, kipróbáltunk dolgokat.

Eljött a nap, mindenki izgatott volt, dugtam a csajt, nagyon élvezte az új faszt, haverom verte a sajátját egy méterre tőlünk, aztán a végén jöttek a biszex dolgok. Ráélveztem a csaj arcára, cuccos arccal ment szopni havert, de egy 10 perc után sem lett eredménye, addigra én már újra kemény voltam, szóval beraktam haverom szájába, hogy szopjon kicsit. A nője nem is tudta, hogy mi, miért és hogy történik, egy perc felocsúdás után szopta tovább haveromat és végül így sikerült megkapnia a csajnak a második adagot az arcára, míg én meg haverom mellkasára lőttem a saját második adagomat.

Elég jó élmény volt :) 29F

szept. 25. 15:12
 12/14 anonim ***** válasza:

#5 végül mi lett elhagytad, mondat neki is ezt, összefoglalnád mi lett ebből

#11 neked is ugyanaz, a nő hogy reagált utólag, lett folytatása, mi lett a párral, és kiderült, hogy ti már aktívak voltatok?

okt. 3. 19:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Volt, amikor arra értem haza, hogy a barátom fasza a feleségem szájában volt. Nem rendeztem jelenetet, inkább beszálltam. Jól leszoptuk, kinyaltuk egymást, de a dugás se maradt ki.
okt. 4. 08:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#11-es vagyok

#12: Mint kiderült, nem nagyon voltak jó viszonyban már a kapcsolatukat tekintve és ezután az alkalom után néhány hétre rá szakítottak is. Viszont az eset után rögtön a csaj meglepően pozitívan reagált és kérdezett a korábban történt dolgokról, érdeklődéssel hallgatta a sztorijainkat.

okt. 4. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!