Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Engednéd egy jó barátnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engednéd egy jó barátnak, hogy leszopjon?

Figyelt kérdés

Ezer éve barátok vagyunk, utóbbi időben úgy alakult, hogy párszor kiverte nekem, és le is szeretne szopni. Jól esne az tuti, de nem tudom, hogy utána, hogy állnék hozzá.

Volt már hasonló szitutok,ami után barátok tudtatok maradni?

szept. 3. 19:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
76%

12 éve ismerem a haveromat, kb 9 éve úgy alakult, hogy kivertük együtt aztán le is szoptuk egymást Mai napig ugyanolyan jó barátok vagyunk, néha megismételjük.

28F

szept. 4. 12:38
 12/29 anonim ***** válasza:
38%
Nem csak neki.🤣
szept. 4. 12:44
 13/29 anonim ***** válasza:
40%
11) te vagy az aki a parjat csalja a haverjaval? Csak nem vagytok/maradtatok "baratok", ha a "stabil" kapcsokatodat is kockaztatod a haverod farkaert. Fura, hogy ennyire mondod semmi nem valtozott, es konkretan a szexulais eletedet bezavarta, egy normalis kapcsolatod nem volt novel azóta.
szept. 4. 16:23
 14/29 anonim ***** válasza:
54%

13-as téves infód lehet, nekem a párom (kettő volt azóta, mindkettő hosszú távú) mindig tudott a bi vonalról, amin járok, direkt így kerestem partnert.

Mindenesetre valakit nagyon jól ismerhetsz kommentek alapján, hogy ilyen profi diagnózist állítottál fel :D

szept. 4. 16:26
 15/29 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem szopasd le , ha szeretné . ( Valld be titokban benned is szunnyad a vágy , hogy leszopd .)
szept. 4. 16:30
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

14) ha nem te vagy, akkor elnezest. De nagyon sok a hasonlosag. Korotok is stimmel nagyjabol, a haveroddal valo szexualis kapcsolatod + az kb majdnem 10 eve tart, a 2 komoly kapcsolat novel...

Azt nem tudom,hogy akirol en beszelek annak a noi tudjak e hogy biszex, viszont azt tuti nem tudjak, hogy csalta oket a haverjaval. Es meg most is ezen kattog az agya, hogy hogyan jusson faszhoz

szept. 4. 16:37
 17/29 anonim ***** válasza:
68%

Aki azt mondja nem lehet ebből semmi gond, az nézzen már körül, hogy hány kérdés van itt arról, hogy beleszeretnek a haverjukba a biszex fiúk/férfiak. Lehet nem te leszel az a fél, de a barátod még lehet.

Az meg amit a 10-es mondott, (akárhogy leszavaztátok) annak igenis van alapja. Konkrétan a feleségednek, baratnődnek bemutatod a haverod, aki a farkadat szopkodja (vagy több.Hisz először csak farok veréssel kezdődött, most meg már szopásnál tartotok, legközelebb már dughattok)mintha mi sem történt volna. De a legtöbbetek be lenne feszülve, ha nője a volt dugopajtijával/exével CSAK beszélgetne... Pedig ti programozni jartok, folyamat kontaktba vagytok a "baratotokkal", talán még mindig folytatnátok a kis játékotokat.

szept. 4. 16:39
 18/29 anonim ***** válasza:
54%

17. Itt se szerelemről, se nőről nincs szó.

Szerintem nem továbbgondolni kell a történetet, hanem a kérdésre válaszolni.

szept. 4. 19:05
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
18) ezzel valaszoltam is, nem engednem. Vannak dontesek, amiket nem spontan kell meghozni, mert valoszinu kovetkezmenye lehet. Mint ahogy mindennek. Vannak pro meg kontra ervek. Ennyi.
szept. 4. 20:49
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha férfiként olyan szerencsés lehetnék, hogy van egy igaz és őszinte,bizalmas barátom, akkor biztosan nem lennék akkora marha,hogy ezt testiséggel elrontsam.

Nem tudnám barátomnak tudni,ha ő akarna valamit és amikor volt barátom, soha nem "úgy " néztem rá és eszembe nem jutott volna a kézfogáson kívül más testi dolog.

Sajnos elmondhatom, hogy nincs jelenleg az életemben igazi értelemben vett barát.

F

szept. 5. 05:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!