Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Full meleg pasik, engednétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molnarmarcell21 kérdése:

Full meleg pasik, engednétek egy nagyon jó lánybarátotoknak, hogy leszopjon?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés ihletett meg: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Csak mert a meleg pasik gyakran álmodoznak arról, hogy egy heteró pasi belemegy. Fordítva menne?

2021. jún. 2. 21:22
A kérdező szavazást indított:
Nem - semmiképp
Talán - van rá esély a csillagok nagyon szerencsés együttállása esetén, de amúgy szinte soha
Igen - el tudok képzelni ilyen életszerű helyzetet
37 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Egy full melegnek nem menne mert nem izgul nőkre, ahogy egy hetero sem másik pasira. Ilyen "mutatvány" csak a hetero vagy biszex pasiknak megy.
2021. jún. 2. 22:43
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Függ a személyiségétől az illetőnek, de engedném igen. Úgy is hogy nem vonzanak szexuálisan a nők.
2021. jún. 2. 23:10
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Azért vagyok meleg mert a férfiak izgatnak, és nem a nők.
2021. jún. 3. 05:55
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Minden csak akarás vagy nem akarás kérdése :)
2021. jún. 3. 06:51
 5/15 anonim ***** válasza:
66%
Én bennelennék simán 23f :)
2021. jún. 3. 06:55
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Akkor itt gonolkozzatok el a full meleg szexuális beállítottsága és a biszexuálison
2021. jún. 3. 07:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Már szopott le, lánnyal volt a legelső szexuális élményem. Legalább megtudtam, hogy semmiképp sem ez, amit akarok.
2021. jún. 3. 07:14
 8/15 anonim ***** válasza:
58%
Engem full heteróként szopott le egy meleg srác. Ennyi. Akarás vagy nem akarás van. Minden más csak kifogás.
2021. jún. 3. 07:26
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
Még egy heterónak is feláll, ha egy meleg pasi jól leszopja. Ne magyarázzatok már, hogy van aki annyira meleg, hogy nem áll fel neki egy full bombázó, jó csajra. Max ha passzív fél, és teljesen impotens.
2021. jún. 3. 08:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy a test reagál és feláll, az nem jelenti azt hogy élvezi is. A kettőt ne mossuk már össze.
2021. jún. 3. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!