Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Engednéd egy jó barátnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engednéd egy jó barátnak, hogy leszopjon?

Figyelt kérdés

Ezer éve barátok vagyunk, utóbbi időben úgy alakult, hogy párszor kiverte nekem, és le is szeretne szopni. Jól esne az tuti, de nem tudom, hogy utána, hogy állnék hozzá.

Volt már hasonló szitutok,ami után barátok tudtatok maradni?

szept. 3. 19:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
71%
Aha, megéri!
szept. 3. 19:28
 2/29 anonim ***** válasza:
83%
Voltam hasonló helyzetben, csak annyi különbséggel, hogy ott én voltam az aki szerette volna a másikat le….. Mi megbeszéltük előtte a dolgokat. Azt is amikor abbamaradt minden. A barátságunk ugyanugy megvan, és ugyanolyan jó mint előtte.
szept. 3. 19:42
 3/29 anonim ***** válasza:
55%
Aha
szept. 3. 19:43
 4/29 anonim ***** válasza:
82%
Igen utána is megmaradt a barátság, de érdemes megbeszélni azért. Igaz nálunk csak egyszeri eset volt de a mai napig ő a legjobb barátom.
szept. 3. 19:51
 5/29 anonim ***** válasza:
68%
Ne menj bele,ittam már nem lenne ugyan az
szept. 3. 19:51
 6/29 anonim ***** válasza:
74%

Volt ilyen, együtt vertük aztán egymásnak, majd leszoptuk egymást.

Ez ment egy jó ideig, majd becsajoztunk.

A barátság külföldre való költözése miatt szünt meg, nem ezért

szept. 3. 20:10
 7/29 anonim ***** válasza:
65%
Simán.
szept. 3. 20:17
 8/29 anonim ***** válasza:
56%

Mi is így kezdtük, de szopás után jött a szex majd én gerjedek a CDkre és így már be is öltözünk hozzá. De kapcsolatban nem élünk csak így ütjük el a szabad estéket. :)

Ne izgulj, barátok vagytok ha a verés átment a barátságon akkor mindent meg tudtok beszélni.

szept. 3. 21:30
 9/29 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ha mar kiverte tobbszor is neked akkor a szopas sem fog valtoztatni a viszonyotokon.
szept. 4. 06:42
 10/29 anonim ***** válasza:
38%
Ugyanolyan mar sose lesz a baratsagotok, mert belekevertetek a szexet/szexualitast. De ha nektek ez kell. Ezentul, folyton kivanni fogjatok egymast. Akkor lesz szar, ha lesz parotok. Milyen kinos mar ha a volt szeretodet baratodkent mutatod be... Ebbe sokan nem gondolnak bele. Te se orulnel, ha a csajod/pasid a szeretojevel lenne, mint "barat" titokban. A baratok nem tudjak milyn ize van a masiknak...
szept. 4. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!