Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom felesége félre lépett.Egy este csengettek hozzá. A felesége 162 cm szőke kinyitotta az ajtót. Vele szemben magassarkúban miniszoknyában fekete hajú csaj állt aki kérdezte. Jó volt a barátommal? és már kapta le a magassarkú cipőt. Szerintetek?
Figyelt kérdés
A fekete 175 cm magas csaj kick bokszolt szabadidejében. A barátom felesége a maga 162 magasságával semmit. A barátom nem volt otthon. Visszanézte a kamerát amikor megtudta mi történt. Hiszen látványos nyoma is volt. A barátom felesége amikor elment a csaj pasijához a csaj fényképeit leakasztotta. A csaj meg elolvasta a barátjának írt üzenetét ahol azzal hencegett a barátom felesége, hogy mekkora égimeszelő a nője. Egyszer nem csak a fényképen lép az arcára.szept. 3. 08:40
11/17 anonim válasza:
Ez a kérdés egyértelműen egy mérföldkő a kick-box, mint sportág történetében.
12/17 anonim válasza:
Én szétvertem volna a 175 centis debella fejét egy székkel.
13/17 anonim válasza:
Ez a kérdés kamu, ezt leírta nekem is privátban a kedves kérdező csak ott máshogy volt a történet, jelentsétek légyszi :)
14/17 anonim válasza:
Ez a szokásos "A barátnőm...", "A haverom barátnője...", "A feleségem..." verekedős történetek 2222. jelenete lenne, megint.
15/17 nb2019 válasza:
Naszóval:
A kérdező barátját a felesége (szőke, 162 cm) megcsalta egy pasival (aki a fekete 175 centis kickboxos barátja). Kickboxos elment számonkérni, levette a magassarkúját, majd történhetett egy kissé egyoldalú fight, amiről videó is készült, amit a kérdező barátja végignézett.
Vágás
A szőke csaj elment a kickboxosékhoz, és ott bosszút állt a fekete csaj falról leakasztott képein. És azzal hencegett, hogy egyszer nem csak a képekre lép rá.
Jól értem kérdező? Ha igen, akkor leírom ez alapján mit gondolok, ha te is elárulod, hogy kerül ez a sztori a "Biszexualitás" kategóriába...
17/17 anonim válasza:
Ez kamu, a szőke csajok jobbak verekedés terén mint a barnák, vagy feketék, ez tapasztalat.
De a ha megvan a video küld el megnézem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!