Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Barátom felesége félre lépett....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom felesége félre lépett.Egy este csengettek hozzá. A felesége 162 cm szőke kinyitotta az ajtót. Vele szemben magassarkúban miniszoknyában fekete hajú csaj állt aki kérdezte. Jó volt a barátommal? és már kapta le a magassarkú cipőt. Szerintetek?

Figyelt kérdés
A fekete 175 cm magas csaj kick bokszolt szabadidejében. A barátom felesége a maga 162 magasságával semmit. A barátom nem volt otthon. Visszanézte a kamerát amikor megtudta mi történt. Hiszen látványos nyoma is volt. A barátom felesége amikor elment a csaj pasijához a csaj fényképeit leakasztotta. A csaj meg elolvasta a barátjának írt üzenetét ahol azzal hencegett a barátom felesége, hogy mekkora égimeszelő a nője. Egyszer nem csak a fényképen lép az arcára.

szept. 3. 08:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem, hogy mi a kérdés?
szept. 3. 09:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem ezt a zagyvaságot.

Ez ilyen "haverom kérdi" dolog lehet, tudjátok... :D

szept. 3. 09:06
 3/17 A kérdező kommentje:
1/1 Jogos. Igazat adtok e a csajnak? Szőke vagy fekete?
szept. 3. 09:06
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én értem. A kérdező részeg.
szept. 3. 09:07
 5/17 anonim ***** válasza:
39%
A fekete 175 cm magas kick-boxos csajt szívesen megnézném!
szept. 3. 09:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem is olvasom el még egyszer, úgysem értem.
szept. 3. 09:28
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg először magyarul, aztán fuss neki mégegyszer.
szept. 3. 09:56
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, a fekete elverte a szőkét, mert a férjével dugott.

Igaza volt e fekete megcsalt nőnek?

Nem, a férjét kellett volna elvernie...

szept. 3. 10:00
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nem derült, hogy alkalmazott-e köríves rúgást vagy legalább egy superman ütést a fekete cseléd. Esetleg semi-contactban küzdöttek meg? A fogalmazásod pedig kb. egy 4 évesé vagy csak sok volt a bodzás apenta.
szept. 3. 10:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem, hogy kinek ki a barátja, meg a barátnője és a férje meg a felesége. Csak annyi jött le, hogy egy 17x centis kixboxos picsa levert egy 162 centiset az ajtóban és kamerábanm visszanézték.

Aki érti a többit és leírja, az vendégem egy sörre....

Már csak azt nem értem még, hogy ez miért a szexulitásban van....?

szept. 3. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!