Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok miért kell ennyire nyomulni?
Figyelt kérdés
Egy hete szántam rá magam egy találkozóra pasival. Régóta izgatott. Csak orálozott a srác. Ügyes is volt. Azonban azóta minden nap jön, hogy tuti nem akarom-e ma is meg hogy jaj de nagyon akarja hogy megdugjam. Mondtam hogy álljon le majd szólok ha akarom, de ez nagyon sok. Mégis folytatja. 19 éves én 37. A kora miatt ilyen vagy tényleg ennyire nyomulnak a melegek?aug. 31. 14:39
1/7 anonim válasza:
Szerintem siman csak azert mert bejottel neki. Hidd el a sok idiota, taplo utan ha jon egy normalis pasi olyankor az ember igyekszik tartani a kapcsolatot.
2/7 anonim válasza:
Panaszkodsz vagy dicsekszel ?
Mindkettő kiolvasható a kérdésedből.
3/7 anonim válasza:
Heteró pasik is nyomulnak ennyire. Legalább most férfi is megtapasztalja, hogy milyen. Ez egy teljesen átlagos eset egy, legalább aprócskát is vonzó nőnek.
Egyébként igen, valószínűleg túl fiatal, és túl kanos. Ennyi.
4/7 anonim válasza:
#1 Igazad van, vagy még túl fiatal és azért kanos.
5/7 anonim válasza:
Ez a nyomulás dolog akkor lenne valós, ha valami olyan lenne amit te eleve sosem akarnál. Gondlom lefeküdtetek és jó partnernek gondolt és újra akarja. Te meg írod, régóta izgatott és rászántad magad - gondolom egy nagyon kanos napon-, vagyis jó eséllyel olyan lehetsz aki nem rendezte ezt magában, hogy bi és örlődik miatta, újra rá kell vedd magadat . Ő meg valószínűleg nem csinál gondot belőle már, és csak jó lenne egy köv alkalom
6/7 anonim válasza:
Némelyek akkor is nyomulnak, ha csak online ismerkedünk, beszélgetünk. Nem értik meg, hogy "majd", "egyszer", "talán". Azt se érik meg, hogy az ember élete nem csak ebből áll és a találkozót se olyan egyszerű megszervezni. De szerencsére nem mindenki ilyen.
7/7 anonim válasza:
6 igen ezt mar enis tapasztaltam sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!