Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális fiúként, kollégiumban nem zavaró másokkal együtt zuhanyozni, esetleg szobatársakat látni boxeralsóban, vagy nélküle?
Nekem még kb kolis koromban bontakozott ki a biszexualitásom, emlékszem, hogy folyton szexuális töltetű gondolataim voltak. Hárman voltunk egy szobában srácok, egyiknek volt nője, másik szobatársam meg én pedig csak alkalmi szitukat kergettünk és emellett sok volt az azonos nemű szexuális témázgatás is.
Egyszóval zavaró nem volt, de folyton izgalomban voltunk :D
28F
Azt hogy a b*zulasrol beszelgettek
Mi mast jelentene?
Számomra nem volt zavaró, főleg mert én is mint már mások irták, akkor kezdett kibontakozni bennem is az hogy biszexuális vagyok. Két nagyon helyes és jó testű szobatársam volt akik azóta is nagyon jó barátaim. Nagyon sokszor képzelegtem azon hogy milyen jó lenne velük bármi, főleg mikor egymással szemben törölköztünk totál meztelen.
Azt meg hogy sokszor felállt a farkam mindig éppen aktuális jó csajra fogtam, mármint hogy rá gondolok :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!