Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Két fiatalabb fiú, ha együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két fiatalabb fiú, ha együtt alszik egy ágyban és alsó nadrágon kívül nincs rajtuk semmi akkor ők valószínűleg szexeltek / szexelni fognak?

Figyelt kérdés
vagy ez tök természetes ilyen korban, mármint hogy csak így elvannak egymás előtt
aug. 24. 09:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ki kérdezi? Szülő vagy esetleg? Miért aggódsz ennyire? Van valami megérzésed, hogy esetleg meleg lenne?
aug. 29. 21:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

ez igy onmagaban nem jelent semmit. En is aludtam haverrel/unokatesoval egy agyban boxerben es nem volt semmi viszont ha lenne akkor is az o dolguk szerintem.

Engem is erdekelne honnan a kerdes es ki kerdezi. :-))

aug. 30. 05:40
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Nekem volt ilyen bziskodás.

Vertük egymásnak, szoptuk egymást, dugás is volt.

Mégis heteró maradtam.

Kalandozás volt sok hormon stb mindegy.

1x ha ilyesmi becsúszik az ember életébe még korai megbélyegezni.

aug. 30. 07:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13-as most ezt, hogy igy leirtad, ha a kerdezo egy aggodo anyuka tobbet nem engedi a srac haverjat naluk aludni :1)).
aug. 30. 07:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy.

Nekem sem tud anyám a szexuális életemről és nem is tervezem vele megosztani...

Csupán arra próbáltam reflektálni, hogy attól mert valaki valamit kipróbált, még nem biztos, hogy az az ő útja.

Lehet volt bennem is valami bi hajlam akkoriban, tinédzserként tombolnak a hormonok, érzelmek, vágyak stb...

Úgysem lehet mindent megakadályozni.

aug. 30. 18:42
 16/17 anonim ***** válasza:
64%

Ez alapján te soha életedben nem voltál hetero 😂😂

Én biszex vagyok, de ellentétben veled, sose dugtam fiúval, még szopás se volt, csak hoki.

aug. 31. 10:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó, hogy helyettem tudod én mi vagyok és mi nem.

1x megtörtént és nem vágyom rá újból!

A nőket viszont imádom.

Csak azért mert szinte kölyök ként belementem ebbe(megjegyzem nem is csak úgy magamtól)

Ezért egész életemre kapok tőled egy megbélyegzést.

Köszi.

Pont erre próbáltam rávilágítani, hogy mennyire egysíkú gondolkozás ez.

szept. 1. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!