Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Két fiatalabb fiú, ha együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két fiatalabb fiú, ha együtt alszik egy ágyban és alsó nadrágon kívül nincs rajtuk semmi akkor ők valószínűleg szexeltek / szexelni fognak?

Figyelt kérdés
vagy ez tök természetes ilyen korban, mármint hogy csak így elvannak egymás előtt
aug. 24. 09:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Fiúk simán elvannak alsógatyában egymás előtt. Sőt, vannak akik meztelenül sem zavartatják magukat.

Az alsógatya vagy a meztelenswg nem jelent egyből szexet.

aug. 24. 09:30
 2/17 A kérdező kommentje:

ohh de jó

köszönöm

aug. 24. 09:33
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

Ez tőlük függ. Ha heterók mindketten, akkor tuti nem fognak szexelni egymással. Ha homók, akkor pedig több mint valószínű hogy igen.

Mi a haverral pl. egy szál farokban is aludtunk már közös ágyban, mégsem történt semmi! Csak kellemesebb érzés volt pucéran lenni a 35 fokos hőségben, mint boxeralsóban.

18f

aug. 24. 09:50
 4/17 anonim ***** válasza:
36%

" tök természetes ilyen korban"

Milyen korban?

aug. 24. 09:55
 5/17 A kérdező kommentje:
középiskolás korban
aug. 24. 11:27
 6/17 anonim ***** válasza:
25%

középiskolás kor: 12/14-18

Az azért elég tág határ, főleg ebben a korban.

aug. 24. 12:05
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak simán kiverik vagy leszopják egymást, nem biztos, hogy dugnak is.

De az is lehet, hogy csak egymás mellett alszanak. Ennyi alapján nem lehet megmondani.

aug. 24. 15:51
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Gimis korombam mi is aludtunk boxerben egymás mellett franciaágyban haverral. Semmi nem volt.
aug. 24. 21:16
 9/17 anonim ***** válasza:
82%

En volt mar hogy aludtam igy haverral.

Es volt hogy levettük a boxert mindketten aztan simogattuk egymasnak miközbe a masik verte.

De több nem volt.

aug. 25. 14:39
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyátalán nem jelent ez ilyesmit szerintem, én aludtam már haverommal nyaralás közben egy ágyban, boxeralsóban, nem is gondoltam bármi szexuális dologra, zuhanyoztunk is már úgy, hogy láttuk egymást, semmi nem volt.
aug. 27. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!