Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, vajon ti is ezert lettetek biszexualisok?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam helyes sracnak, viszont szexmanias vagyok. Lanyokat viszont sokkal nehezebb becuzni, mint egy sracot. Vajon en csak ezert lettem biszex, mert sracokat konnyebb szexre talalni? Ha helyes pasi lennek, akkor csak csajokat dugnek?aug. 23. 15:21
1/22 A kérdező kommentje:
*behuzni
aug. 23. 15:21
2/22 anonim válasza:
Azért lettél biszex, mert biszex vagy, ennyi. Inkább soha nem kefélnék,minthogy férfival kelljen csinálnom.
3/22 anonim válasza:
Van az a kielégítetlenség, ami után elkezdek egy kicsit fantáziálni, de mindez meg is marad fantázia szinten.
4/22 anonim válasza:
Szerintem is csak vágyfantázia. Mondjuk alkalomadtán én lehet benne lennék de még nem került rá sor.
5/22 anonim válasza:
Nem,alapból bi vagyok. De az igaz hogy ha épp van csaj,akár csak rendszeres dugás szintjén is,akkor srácok eszembe se jutnak.
6/22 anonim válasza:
Nekem van baratnöm es rendszeresen szexelünk viszint gondolok fiura annak ellenere hogy meg sosem volt semmi velük.
Szoval nem nem azert mert nincs nöd.
7/22 anonim válasza:
nem en azert mert egyszer kielegitettem egy haveromat nyaralaskor akinek nem volt baratnöje. es rajöttem hogy beindit nagyon.
8/22 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkoztam..Ha csajokat könnyen tudnék felszedni akkor lehet sose nyitok a srácok felé.
9/22 anonim válasza:
Nem, alapból biszex vagy. Az hogy sikertelen vagy a csajoknál legfeljebb azt befolyásolta hogy ezt meg is valósítod.
Nem attól leszel biszex hogy szexelsz a saját nemeddel is. Attól biszex valaki hogy el tudja képzelni a szexet mindkét nemmel. Ez a vágyakról szól. Úgy is lehetsz biszex ha szűz vagy.
10/22 anonim válasza:
Amit írsz tök jogos kérdés. Én is gondoltam erre. Mert elég volt a farkam feltenni bárhova és írtak csomóan... Aktívként meg kb mindegy pasi vagy csaj szop. Csak tetszen. És hát srácokban is van cuki vékony, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!