Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "lettetek" biszexek? hogyan alakult ez a dolog nálatok?
Először 16 évesen kezdtem érezni. Akkor még összekevertem más érzelmekkel, mint a rajongás, szeretet, tisztelet, irigység, szóval nem igazán tudtam hogy mi van bennem.
Aztán jött az hogy tudtam, nem csak irigykedek/felnézek rá amiért ilyen szép teste van, hanem egy gyengébb pillanatomban az elnyomott, félreértelmezett szexuális vágy bebizsergetett, és akkor kétségbeestem.
Ugyanis nem véletlen nyomtam el magamban. A családom homofób. És különben is, mit szólnának a csapattársaim? Hogy mernének átöltözni előttem? Nem is mernék senkire nézni, mert mi van ha azt hiszik hogy "úgy" nézem őket? Meg se ölelhetnék, puszilhatnék lányt, mert mindent lehet szexuális közeledésnek nezni, és az milyen ciki lenne már. Akkor legalábbis ezt gondoltam.
Probléma volt még, hogy volt egy magamról alkotott képem. A biszexualitás nem volt benne ebben. Nem voltam önazonos. Olyan mintha a tükörbe nézve egy idegent láttam volna. Mintha cipelnék egy olyan terhet, ami életem végéig velem marad, és eletem végéig titkolni kell (az előbb leírtak miatt). Hol van az az ember aki eddig voltam? Mostmár nem tudok ugyanúgy létezni egy öltözőben, egy konditeremben.
Aztán ez a kétely és frisztráció szépen lecsendesedett. Kezdtem elfogadni hogy ezzel nincsen baj. Voltak más emberek is körülöttem biszexualitással, és a médiából sem az folyt hogy korcs vagyok, hanem hogy ez normális, és az az elítélendő aki ezt elítéli.
Kezdtem az elfogadás után teret adni a vágyaknak. Megnéztem lányokat, ismerkedtem velük.
De szexuális élményig nem jutottam, és itt jött a probléma. Ugyanis fiúval lett egy komoly kapcsolatom. Az eddigi nyugalmas állapot felbolydult. Mi lesz ha nagyon komoly lesz a kapcsolat? Évekig el kell nyomnom magamban a vágyat? Nagyon szerettem volna nővel intim közelséget. Megcsókolni, érezni a punciját, megfogni a melleit, kezeim közt tartani a nőiesen lágy, de azért feszes formáit, érezni az illatát, hallani a hangját... de ez nem megy mert pasim van. Megcsalni meg nem fogom, mert szeretem. De ezek a vágyak időközönként elég erősen, szinte égetően előjönnek. Viszont a férfiakhoz még ennél is erősebb a testi, de még a lelki vonzalmam is. Sosem lehet komoly kapcsolatom, csak ha feladom önmagam?! Feladom a vágyaimat? Hagyom hogy belülről marcangoljanak és boldogtalan legyek? Nem lehet egyszerre szeretetteljes, mély szerelmi kapcsolatom, és teljesen kielégítő szexuális életem?
Aztán a párommal ahogy mélyült a bizalom, mertem neki ezekről is beszélni. Szerencsére nyitott, így engedi kiélni a vágyaim, ha az adott lány csatlakozik hozzánk. El tudjuk különíteni a szexet az érzelmektől, és nem féltékenykedünk. Ha a partner "jobb volt", tanulunk tőle, megbeszéljük miért volt jobb, és beépítjük a szexuális eletünkbe.
Plot twist: a páromról is kiderült hogy bi, így lánnyal-fiúval-párral tökéletesen nyílt szexuális kalandokat élünk át, ahol senki nem nyom el magában semmit, mindent megbeszélünk, és egymással-egymásért fejlődünk, hogy testileg és lelkileg is a lehető legboldogabbá tudjuk tenni a másikat.
N
Nagyon szépen leírta az előző, bennem is megvolt ez az önmarcangoló-tükörbe nézős érzés...
Leginkább attól féltem, hogy a legjobb barátnőimmel megváltozik a kapcsolatom és nem úgy viszonyulnak majd hozzám mint előtte. Korábban hülyeségből fogdostuk egymást meg fetrengtünk egymáson, ami részemről nem rendelkezett szexuális töltettel, viszont nem akartam hogy ők annak véljék. Szerencsére támogatnak és ugyanúgy elfogadnak.
16 évesen mondam ki magamnak, de előtte is éreztem, hogy valami nem 'oké' csak elnyomtam. Romantikus vonzalmat csak férfiak iránt érzek, szexuálisat viszont mindkét nem irányában
Utolsó.
Ez még rendben is lenne, ha minden biszex nő csak testileg vonzódna a nőkhöz.
De vannak olyanok is, pl én, akik évekig éltek egy másik nővel, amit elég nehéz lenne eltitkolni a család elől.
Barátoknak meg miért ne lehetne elmondani? Eleve aki homofób, és nem fogadna el, nem tartana emiatt már barátjának, olyannal minek barátkozzak?
Ez a férfiak szemében pluszpont dolog is, miért mindig ezt hozzátok fel első érvnek? Egyrészt senki nem azért biszex hogy a férfiakat szórakoztassa, másrészt elég nehéz ezt elfogadni, nem fog minden gond megszűnni azért, mert a férfiaknak ez pluszpont.
Nagyon egyszerűen.Megleptem A kollégám,szopta magát a zuhany alatt.
Meg zsaroltam,ha nem csinálja végi előttem,elmondom mindenkinek.
Csinálta mint a kis angyal.Nekem meg felállt a hatalmas répa láttán.
Elkezdtem verni,ő meg rábukott.Aztán lenyomta a fejem és szopatott.
Lényeg egymás szájába végeztük.Utána bele ült a farkamba......
17 voltunk mind a ketten.Ő akkor már rég biszex volt.Én meg ezek után hajtottam a fiukat és a lányokat egyaránt
En mar 10 evesen tudtam.
Napkozis taborba tobbszor is cumiztuk egymast a padtarsaammal battyam szexlapjai hatasara.
Meg egymasnal is.
De a lanyok is erdekeltek.
Ezt csinaltuk altalanos vegeig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!