Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy nyilvánul meg bennetek a biszexualitás?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a mindennapokban mi erősít meg benneteket ebben? (Leginkább a férfiak iránti vonzalomra gondolok.)aug. 20. 10:21
12/17 anonim válasza:
Ugy nyilvanul meg, hogy ha latok egy jo megjelenesu, helyes sracot akkor vegigmerem, megnezem mennyire dudorodik elol pl. Ha alkalom van akkor ismerkedem is. Erzelmi kapcsolat nem fer bele sraccal viszont haverseg extrakkal igen.
13/17 anonim válasza:
Én amiatt tartom biszexuálisnak magam, hogy egy haverommal kivertük közösen, egymásnak, szoptunk is és megdugtunk egy guminőt is együtt. Semmi más nem vonz férfiakban, csak kb ezen tevékenységek lehetősége. Így nem érdekel, hogy milyen arca, segge, vagy egyéb testrésze van egy srácnak, nem tudom azt sem szexinek, sem kevésbé szexinek gondolni.
Általában a hétköznapokban ami feléleszti bennem ezt a bi vonalat az az, ha látok egy igényes, ápolt fiatalabb srácot és ha ez kezdetnek megvan, akkor el tudok gondolkodni rajta, hogy milyen farka lehet és mit kezdenék vele.
28F
14/17 anonim válasza:
A farok, a biszex látványa, érzése.
15/17 anonim válasza:
Imádom a farkakat. Ezen túl a nőkre bukom.
16/17 anonim válasza:
Kizárólag nőkhöz vonzodom. Viszont túlzottan élvezem a prosztata orgazmust. Ezért.
17/17 anonim válasza:
Tartós párkapcsolat nekem csak nővel működik. De voltam már több férfivel is, tudom milyen jó a farok másik végén lenni, így párkapcsolatban is, annak ellenére, hogy hűséges típus vagyok, vágyom arra, hogy férfi használjon a "csajának".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!