Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiak! Hogy nyilvánul meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy nyilvánul meg bennetek a biszexualitás?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a mindennapokban mi erősít meg benneteket ebben? (Leginkább a férfiak iránti vonzalomra gondolok.)

aug. 20. 10:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy szép arc, egy szép mosoly, szép szem és már végig is nézem a srácot.
aug. 20. 10:25
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Arc valóban.

Ha jól értelmezem a kérdést :)

aug. 20. 10:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szexuális vonzalom az erősebb a férfiak felé, ám érzelmi alapon meg a nőket találom attraktívabbnak. Pl. tartós kapcsolatot csak nővel tudok elképzelni.
aug. 20. 10:50
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Ide nem írnám ki ha nem baj
aug. 20. 11:02
 5/17 anonim ***** válasza:
84%

Az értelmes ,minimum harmincas férfiakat nézem meg, akikről látszik, hogy kedveli az érzékiséget.

És nagyjából ennyi, nem lépek tovább.

F

aug. 20. 11:28
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szép popó és farok.
aug. 20. 23:36
 7/17 anonim ***** válasza:
94%
A farkak és a seggek izgatnak. A férfiak arca kevésbé érdekel, heteroromantikus vagyok.
aug. 21. 10:59
 8/17 ZsocaLatex&PVC ***** válasza:
92%
Kerek segg,vékony lábak és ez a fiuknak vagy férfiaknak is van,szóval tetszik ha feszül rajta a gatya!
aug. 21. 13:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy fentebb is írják: szex, kaland néha izgat sráccal is. Időszakos a dolog. De amúgy mind érzelmileg, mind testileg nők - az folyamatos. :)

Férfiaknál nekem az arc nem lényeg, a test és farok érdekel, na meg a fantázia.

aug. 22. 04:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak a kaland lehetősége és a szexuális kisugárzás tudja elvonni a figyelmemet a nőkről. Romantika, érzelmek és gyengédség nem fér bele pasival.
aug. 30. 13:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!