Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti strandon zuhanyzoba vagy uszodaba hogy vennetek ra egy sracot hogy csinaljon veletek dolgokat?
Hogy kezdemenyeznetek nala?
Mondjuk egy ismeretlennel.
Irjatok le legyszi a korotokat is.
Vannak annak jelei amikor tetszel egy srácnak. Észreveszed ahogy néz. Be fog állni a veled szemközti tusolóba. Ha ő is szimpi nekem, akkor kifelé fordulva zuhanyzok. Helikopterezek kicsit neki. Ha mosolyog és nem fordul el, akkor már egyértelmű hogy mi a pálya. Jellemzően feláll a farkunk és kiverjük. De volt már aki átjött és bekapta ilyenkor. Persze közben figyeltem, nehogy lebukjunk. Aztán volt akivel csak szemeztünk végig, de kint megvárt és randira hívott.
20F
Engem egyszer eleg erdekesen vett ra egy srac 😅
Zuhanyoztam de csak mi ketten voltunk es átjött meztelenül megkerdezni hogy segitenek e neki.
Kerdeztem miben kene, erre mondta hogy megmosni a hatat mert most mütöttek a kezet es nem eri el.
Mondjuk a kezen nem latszott semmi 😅
Egy ideig haboztam aztan mondtam hogy jo legyen 😄
Ala alltunk a zuhany ala oda adta a tusfürdöt meg a szivacsot en meg elkezdtem. Nagyon furan ereztem magam.
Vegül persze többre is megkert igy eleg izgire sikeredett ez a mosdas😅
Azért azt észre venni,ha alaki néz.Volt olyan,hogy elkezdett neki merevedni
Akkor,akció
Felállt a farka a velem szembe tusoló pasinak amire elkezdtem játszani a sajátommal...egy óra múlva nálam folytattuk
Ennek 5.éve ,azóta egy pár vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!