Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti szoktatok egymast szexualisan segiteni ha nincs baratnötök?
Figyelt kérdés
Mondjuk kiverni egymasnak vagy simogatni miközbe veri vagy esetleg mast?aug. 11. 13:25
41/57 anonim válasza:
36# Így van ahogy írod. A pasiknak ez puszta kiégülés.
42/57 anonim válasza:
40) szerinted az a fasz nem tartozik egy ferfihoz? 🤣 Azt nem simogatod/vered, szopod, engeded magadba? Jo eg!
43/57 anonim válasza:
38) a nejednek savanyu a szolo, nem nekunk. Vele baszol ki, alazod meg es meg buszke is vagy ra... Remelem meglatja ki is vagy valojaban. Ahogy a tobbieknek is a neje/baratnoje.
44/57 anonim válasza:
A nejem nem szexel felfogtad? Egyébként meg mi fasz közöd van hozzá Foglalkozz a családoddal beleértve anyukád is.
45/57 anonim válasza:
44) te foglalkozz a csaladoddal.te dirigalsz nekem, aki szarik bele. Pont hogy te ne adj nekem tanacsot. Azelott is csaltad a haveroddal, mig volt szex, biztos vagyok benne. Ha a haverodnak nem volt noje akkor is bepucsitottal neki, úgyhogy ne hozd fel a nejed hibasnak,mert mar nem kivan teged. Elotte is biszex voltál, nem o tett azza. Kesz kabare vagy
46/57 anonim válasza:
Az az én magánügyem neked ahhoz semmi közöd. Mondom a családoddal foglalkozz. Mi a faszt foglalkozol velem? Felkért a nejem, hogy belepofázz itt a dolgaimba? Hogy én kinek és miért tartom oda, hogy megdugjon, ahhoz neked semmi közöd ott a nejed azzal vagy a faszoddal egyébként meg Kussolj azt hiszem érthetően írtam.
47/57 anonim válasza:
Mi a f@sz közötök van hozzá, hogy ki mit csinál? A legnagyobb homofóbok a legnagyobb b.zik. Kezdem azt hinni, hogy az ide írogtó erkölcscsőszök ezzel palástolják az erkölcstelen életüket és közben otthon asszonyverő köcsögök.
48/57 anonim válasza:
Ember te irtad le ide a torteneted nagy mellel, te osztod meg nyilvánosan. Dicseretet vartal vagy mi?! 🤣
49/57 anonim válasza:
Foleg hogy a kerdes ugy szolt,HA NINCS BARATNOTOK. Erre te hazassagban elsz es ugy irod ide le.
50/57 anonim válasza:
Én biztosan nem írtam történetet, mert nics történetem. Csak felb@sznak agyilag az ilyen seggfejek, akik osztják az észt másoknak, pedig semmivel se jobbak. Minek olvasol ilyen témát, ha nem veszi be a gyomrod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!