Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, ti szoktatok egymast...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti szoktatok egymast szexualisan segiteni ha nincs baratnötök?

Figyelt kérdés
Mondjuk kiverni egymasnak vagy simogatni miközbe veri vagy esetleg mast?
2024. aug. 11. 13:25
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
Miert lenne kamu?
aug. 17. 12:19
 32/60 anonim ***** válasza:
78%

Volt gy barátom minden mókában benne voltunk. Egyszer egy strand zuhanyzójában hazamenetel előtt zuhanyoztunk. Közben dumálunk, hogy mit fogunk csinálni este. Egyszer csak elhallgatott. Én meg bekukkantottam, hogy miért hátha rosszul lett vagy valami. De nem ilyen volt masztitzott Mivel korábban már beszélgettünk arról, hogyha nagyon tele voltunk akkor kivertük verni. igaz ő is otthon meg én is. Szóval nem volt semmi meglepetés. Mondtam neki, hogy ez jó és milyen lehet ha más veri ki. Persze nem volt ellenvetés a zuhany alatt kivertük egymásnak.

Aztán amikor készültünk valahová vagy csak találkoztunk hol nála vagy nálam közös faszverések voltak. Együtt jártunk "csajozni" is. Hol volt mindkettőnknek barátnője, hol nem. Kinek mikor hogyan jött össze. De néha a kölcsönös faszverés az megmaradt. Egy hosszabb ideig nő nélkül voltunk se neki se nekem nem jött össze. Így hát megint a kölcsönös faszverés volt. Egy ilyen alkalommal dumáltunk arról, hogy milyen lehet pasiban elélvezni. Én akkor már eléveztem és mondtam a barátomnak próbáljuk ki. Ha jó akkor akár egymást is dughatnánk:) Na a lényeg megdugott és jót élvezett bennem. Azt mondta nagyon jó. Mivel na akkor már nem kívántam megegyeztünk, hogy legközelebb én dugom meg. Így is lett. rákaptunk erre:) és megegyeztünk, tettünk egy fogadalmat, hogy mint barát segítünk egymáson ha valamelyikünknek nincs nője.akkor megdughatja a másikat. Ehhez tartottuk is magunkat. Évekig dugtuk egymás kinek mikor nem volt nője. Aztán mindketten megházasodtunk és ez elmaradt. De ha valamelyikünk a nejétől nem kapott szexet mert haragban voltak akkor ott volta lehetőég. Aztán Én más városban kaptam új munkalehetőséget igy ez a barátság megszakadt. Ennyi. Most megint olyan helyzetben vagyok, hogy a nejem nem szexel ezért találtam egy hasonló helyzetben lévő pasit akivel barátok vagyunk és egymást kielégítjük. Engem ő szopással elégít ki én meg őtt úgy hogy megdug ha tele van.

aug. 30. 18:23
 33/60 anonim ***** válasza:
80%
#32 Örülök, hogy átélted a jót a haveroddal korábban és annak is, hogy mostanság is nem hagyod magad srác nélkül.
aug. 30. 21:34
 34/60 anonim ***** válasza:
27%
32) remelem azert nem kur veled a nejed, mert egy masik ferfi kurja 🤣 hatha megjon az esze
aug. 31. 21:49
 35/60 anonim ***** válasza:
57%

34# El kell , hogy keserítselek nem dug mással a nejem. Egyszerűen már nem érdekli a szex. Ha még nem tudnád a férfiaknak folyamatosan termelődik a sperma és ez egy idő után feszít. Ha nem tud kiürülni akkor az elkezd pangani és akkor az prosztata betegséget is okoz.

Tehát a férfiak keresik a módját, hogyan szabaduljanak meg tőle. Ha nincs nő akkor maszturbálással vagy keresnek partnert hozzá. Megsúgom neked sok nős és független férfi szexel másik férfival, mert könnyebben megkapja szexet mint nőtől. Tény az igazi a nő, de a nők nem igazán vannak benne egy gyors szexben míg a férfiak igen. Tehát azért cserélünk néha spermát a barátommal. Én a szájában élvezek el ő meg bennem. Mindketten kiadtuk magunkból.. Na ?

szept. 1. 16:16
 36/60 anonim ***** válasza:
82%
A nők ebből érzelmi kérdést csinálnak, a pasiknak meg puszta szükségelt, win-win kategória. Persze ha az egyik pasi igazi meleg, az lehet, hogy többet akar, de két enyhén binek elég a puszta kielégülés is. És igen, nagyon sok pasi megunja a könyörgést a feleségének és egy idő után rájön, hogy az ejakulációt könnyebb nélküle megoldani.
szept. 1. 16:46
 37/60 anonim ***** válasza:
12%

Magyarázhatod a bizonyítványod, de attól még egy gerinctelen féreg maradsz

szept. 1. 17:03
 38/60 anonim ***** válasza:
23%
37# Magyarázzon neked a betegszamár. Mellékesen meg leszarom, hogy te mit mondasz nem mérvadó a véleményed. Értve? :) Neked savanyú a szölő. Ennyi
szept. 1. 17:49
 39/60 anonim ***** válasza:
42%
36) ne alacsonyisd le a "szuksegletét" egy ferfinak. Hogyan lehet azt mondnai, hogy majdhogynem semmiség ez nektek, mikozben a legtöbb biszex fasz fuggo es meg ha kap puncit, akkor is a pasik utan megy. Sok ezutan mar nem tud ugy szexelni a nojevel, pasit kepzel oda szex kozben stb. A csaladjukat, feleseguket, a leélt kozos eveket kockaztatja a meleg szexert, ugyhogy ne gyere nekem a hulye dumaval mintha ez semmiseg lenne. Igenis szerelembe esnek a biszex ferfiak is, ne alacsonyisd le a meleg szerelmet, mert veled is megtortenhet.
szept. 1. 17:51
 40/60 anonim ***** válasza:
55%

#39: kac, kac, kac :D

Már egy pasi megsimogatásától is kiráz a hideg, nemhogy bármiféle romantikus érzelmeket tápláljak iránta. Egy kemény f@sz viszont beindít.

szept. 1. 17:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!