Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, ti szoktatok egymast...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti szoktatok egymast szexualisan segiteni ha nincs baratnötök?

Figyelt kérdés
Mondjuk kiverni egymasnak vagy simogatni miközbe veri vagy esetleg mast?
aug. 11. 13:25
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
88%
Anno kolis szobatársam többször megdugott, mikor nem volt nője és kanos volt.
aug. 16. 19:36
 22/57 anonim ***** válasza:
100%

Azért kíváncsi lennék hogyan kezdődik egy ilyen "dugok veled, mert nincs nőm" típusú est :)

Valaki leírná, náluk hogyan indult a beszélgetés és fajult dugássá a dolog?

És irigykedem, nehogy félre értse valaki a fenti kérdésem ;)

aug. 16. 23:46
 23/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt dugás és nem is hiányzik, de ami volt, az úgy kezdődőtt, hogy ha más csinálja az jobb, ezért inkább verjem ki neki én. Aztán szopásig jutottunk.
aug. 17. 06:59
 24/57 anonim ***** válasza:
100%

Ez engem is erdekelne, hogy alakul ki masnal egy ilyen dolog. Ki hozza fel a temat? Foleg ha dugas is van.

En is vertem mar ki par haverral, egymasnak is tini korunkban. Legtobbszor en vetettem fel a temat peldaul strandon atoltozeskor amikor mar felig dudorodott vagy nalunk/ naluk. Valami olyasmivel, hogy “jol is esne most egyet kiverni”. Ha olyan valasz jott, hogy neki is akkor nyilvan megdumaltuk, hogy gyere rantsunk ra. Amikor mar ment a dolog onnan mar sima ugy a kezcsere. Aztan volt kivel rendszeres lett volt kivel egyszeri. Nyilvan ha csaj lett volna akkor nem kerul ilyenre sor.

aug. 17. 07:18
 25/57 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk is strandon atöltözesnel kezdödött.

Nekem csak sulis legjobb haver volt.

Elmentünk atöltözni es mikor levettük a vizes fürdöruhat haverom viccelödött lobalta elöttem meg neha hozzam csapkodta viccesen.

Mondta hogy ö nagyon kanos mar es latszott hogy eleg nagy neki.

Aztan leültem a padra az öltözökabinban es egyre közelebb jött hozzam a farkaval.

Aztan egyszer csak megszolalt hogy "megnyalod? Nem mondom el senkinek"

En meg egy idö utan megtettem neki mert izgi volt a szitu es nekem is felallt.

Minketten nagyon felizgultunk en levettem telejsen a nadragom es elkezdtem neki nyaogatni mindnehol aztan a szamba is vettem, amit nagyon elvezett. Magamnak meg vertem közbe.

De olyan 2-3 percnel nem tartott tovabb egyikünknek se mert nagyon hamar kijött nekünk.

aug. 17. 11:03
 26/57 anonim ***** válasza:

25-os mennyi idosek voltatok?

Te mit kaptal cserebe?

aug. 17. 11:19
 27/57 anonim ***** válasza:
100%

Dugni nem dugunk haverral, az sosem férne bele egyikünknek sem, de kiverni egymás mellett, egymásnak és leszopni a másikat igen. Ezt szoktuk is, ha úgy jön ki a lépés :)

28F

aug. 17. 11:23
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

26, 17-18 evesek voltunk

Nem kaptam semmit cserebe de enis kivertem.

aug. 17. 11:32
 29/57 A kérdező kommentje:
Hm 25 az nem semmi 😄
aug. 17. 11:41
 30/57 anonim ***** válasza:
51%
Ugye az meg van hogy a 25-ös kamu?
aug. 17. 11:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!