Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kipróbálni egy férfivel a szexet passzív szerepben, de lehetnék még attól passzív, ha dugás közben nekem is állna a farkam? Vagy ez zavarná az aktívot?
Még sosem szexeltem férfival, de nagyon ki akarom próbálni.
Szeretnék attól elélvezni, hogy engem kefél valaki.
Viszont szinte biztos vagyok benne, hogy miközben dugná az aktív a fenekem, közben nekem is felállna farkam.
(Onnan gondolom, hogy szoktam néha ujjazni magam és közben mindig kőkemény vagyok.)
Viszont attól félek, hogy zavarná az aktívot, hogy miközben dugja a fenekem, közben nekem is áll a farkam.
Tegyek le amiatt a vágyamról? Nem akarnám, hogy aktív rosszul érezze magát emiatt közben...
Vagy van olyan aktív akit ez nem zavarna? Vagy takarjam el majd az álló farkam, hogy ne zavarja az aktívot?
Nem biztos , hogy fel fog állni közben.
Azért másabb egy ujjazás.
Nem fogja zavarni a partnered.
#1-es lehetséges, hogy dugás közben majd nem áll a farkam, csak ujjazás közben? :O hogy hogy?
#2 #4 #5 titeket tényleg nem zavarna:)?
Régebben beszéltem már egy aktívval, aki azt mondta, hogy őt zavarná, ha állna közben a farkam. Ezért ő abba is hagyná közben ha felállna nekem és csak akkor folytatná, ha már lelankadtam.
Mondjuk neki az sem tetszett volna ha élvezem a dolgot, ő inkább arra izgult volna, ha fáj nekem egy kicsit közben.
Ezért nem próbáltam ki vele...:/
#3-as 32 vagyok:)
Alacsony vagyok, normál, kicsit nőiesebb testalkattal.
Arcra sajnos 20-nak sem nézek ki.
Teljesen szőrtelen vagyok és hosszú a hajam.
"Arcra sajnos 20-nak sem nézek ki.
Teljesen szőrtelen vagyok és hosszú a hajam."
Sajnos? Bő fél éve mit meg nem adtam volna ilyen pasiért!
(Most foglalt vagyok már, bocsi..)
F 40
#8-as azért írtam, hogy sajnos, mert beszéltem már olyan aktívval, akit zavart volna, hogy ilyen fiatalosabb, lányosabb külsejű vagyok
azt mondta, hogyha nővel akarna dugni, akkor azzal dugna
de ha férfival akar, akkor az nézzen ki férfinak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!