Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert almodtam azt hogy egy fiuval van szexualis viszonyom?
Figyelt kérdés
aug. 3. 20:59
1/8 anonim válasza:
Valószínüleg elfojtott, tudatalatti szexuális vágyak amiket a valóságban nem akarsz vagy nem tudsz kielégíteni így az agyad megteszi álmodban. De végtére én nem vagyok se Freud se Jung
3/8 anonim válasza:
Bingó, ahogy az #1-es is írja! Az álmok a tudatalatti tiszta kivetülései, ahol nem kontrollálják a tudati gátlások a vágyakat. Szóval jó a kategória, azért álmodsz erről mert valószínűleg biszex vagy.
4/8 anonim válasza:
Amiért én melegként álmodtam egy lánnyal akivel alig tartom a kapcsolatot.. élőben meg rá em nézek egy nőre úgy.. amikor videóban látok egy puncit émelygek, mégis ilyen álmom volt. Az álmokkal nem kell foglalkozni, totál katyvasz, a tudatalattid kivetülése, de okkal nehezebb megfejteni mint ahogy elsőre gondolná az ember
7/8 anonim válasza:
Biszex vagy, de még nem mered magadnak bevallani.
8/8 anonim válasza:
Elfolytott vágyak lehetnek. Tudatalatt te is homokzsák vagy. Nem baj az. Én is sok srácot leszopatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!