Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már részetek olyanban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már részetek olyanban, hogy két emberrel is volt szexuális viszonyod egy családból?

Figyelt kérdés

Nekem volt. De nagyon gáznak érzem.

Lefeküdtem egy 51 éves nővel aki a munkatársam és a legjobb barátom anyja. Viszont egyszer a legjobb barátommal is együtt voltam.

26F (a barátom is srác)

2022. szept. 12. 10:10
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nyilván nem tudják egymásról ezt. Slussz poén, hogy a nőnek férje van.
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna hogy valaha ilyenek teszek.
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég Fura történet . És melyik volt elöbb , és mi vezetett a történésekhez , ki kezdeményezett ? A szituáción is mulik , hogy mi a helyzet .
2022. szept. 12. 10:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy szeretőm, 14 évvel idősebb, nagyon szerelmes voltam bele, még mindig az vagyok, de nem vált el miattam. Neki van egy lánya, és bosszúból megdugtam.
2022. szept. 12. 10:30
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát a barátommal voltam előbb. Most hétvégén negvaz anyjával :/
2022. szept. 12. 10:34
 6/16 A kérdező kommentje:
De nem vagyok meleg, ő az egyetlen pasi akihez közöm volt. Barátnőm volt vagy 6-7.
2022. szept. 12. 10:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az tágabb h fiúként vagy fiúval mint az h meghúztad a haver anyját
2022. szept. 12. 10:50
 8/16 anonim ***** válasza:
Gázabb*
2022. szept. 12. 10:51
 9/16 anonim ***** válasza:
Párommal úgy jöttem össze, hogy a nővérével jártunk együtt egyetemre. Egyik legjobb barátom lett, de volt pár alkalommal, hogy szexeltunk, de erzelmek nélkül csak, hogy mindenkinek jó legyen. Aztán egyszer voltam náluk, megismertem a húgát, beleszerettem, aztán azóta is (8 év) együtt vagyunk. A jó az, hogy már akkor is tudta, ami történt, nyilván azóta nem és ezzel együtt tudunk élni. Sógorom nem tud persze minderről, de a párom azért szokott azzal viccelődni, hogy neki még él a kártyája, hogy dugjon a sógorunkkal 🤔😁
2022. szept. 12. 11:31
 10/16 anonim ***** válasza:
Olyan is volt, hogy 3 partner is volt 1 családból. Természetesen időben elkülönülve.
2022. szept. 12. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!