Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már részetek olyanban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már részetek olyanban, hogy két emberrel is volt szexuális viszonyod egy családból?

Figyelt kérdés

Nekem volt. De nagyon gáznak érzem.

Lefeküdtem egy 51 éves nővel aki a munkatársam és a legjobb barátom anyja. Viszont egyszer a legjobb barátommal is együtt voltam.

26F (a barátom is srác)

2022. szept. 12. 10:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bro' az élet néha meredekebb dolgokat produkál mint a legfantáziadúsabb szappanopera rendező ki tudna találni 😅 Ismertem olyan figurát aki anya-lánya párossal élt együtt és mind a kettőt dugta.
2022. szept. 12. 12:40
 12/16 A kérdező kommentje:
A sráccal csak leszoptuk egymást :D szex nem volt.
2022. szept. 12. 12:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez hetero kategória, itt csak megvetést, röhögést kapsz és a legfontosabb, hogy nem ide való.
2022. szept. 12. 15:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Hetero-nemhetero lehet vitatkozni . Szerintm nagyon sok pasi éli le az életét , "heterokent" és fejben bekapta pár ficko farkát .
2022. szept. 12. 19:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Mondtam is neki, hogy

-Öcsi te jobb vagy mint apa.

Mire Ő:

-Tudom, anya is mondta...

2022. szept. 12. 19:58
 16/16 anonim ***** válasza:
43%

Dehogy kapta, csak az a kis százalék meleg.

2022. szept. 13. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!