Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen perverz dolgok vannak, amiket szívesen kipróbálnál, de nem merted, vagy nem volt alkalmad eddig?
Figyelt kérdés
Ha nagyon durva jöhet privátban is :)júl. 30. 12:44
5/27 anonim válasza:
Rabszolgaárverésen venni egy szófogadó szub cicust.
6/27 anonim válasza:
Nekem is a kötözés. Mármint hogy engem kikötözzenek, és egyéb alárendelt szerepek.:)
7/27 anonim válasza:
5ös
+ hazavinni és bemutatni a feleségemnek.
9/27 anonim válasza:
Engem eszméletlenül izgat hogy milyen érzés lehet ha erőspaprika evés után kinyalnának. Nagyon kíváncsi lennék milyen lehet úgy egy orgazmus.
10/27 anonim válasza:
Egy nő és legalább 10 pasi élvezzen az arcára, mellére, puncijára.
Pasi vagyok, mielőtt indul a privát cunami 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!