Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuálisként filóztál már azon, hogy a szüleid valóban heterók e? Esetleg vannak sejtéseid hogy egyikőjüktől (netán mindkettőtől) örökölhetted a bi hajlamot?
Nem filóztam ezen - de arra ráébredtem, hogy a szüleim sohasem érdemeltek meg engem.
Későbbi viszonyukból ítélve engem lyukas lepedőn keresztül csináltak meg azért, hogy így jobb állást kapjanak a családtámogatási politika miatt és ne szólja meg őket a rokonság.
Én nem vagyok benne biztos hogy tényleg biszex vagyok e, néha úgy érzem talán van valamennyi hajlamom de alapból meg abszolút heteronak érzem magam
Érzelmileg 1000% hetero vagyok.
Viszont a szüleim kő heterok mind a ketten az tuti.
Én szülőként nagyon kíváncsi vagyok, hogy a gyerekeim örökölték-e a bi hajlamom.
Próbálom őket nem heteronormatívan nevelni. Azaz nem elvárni, hogyha majd feleséged lesz, stb, előírni, milyen nemű legyen majd a párja.
Teszem ezt azért, hogyha öröklik, ne érezzék magukat nagyon másnak, hamarabb elfogadják magukat.
Nem forszírozom a témát, csak próbálok velük semlegesen beszélni. Szerencsére nem Magyarországon születtek és nem ott nőnek fel. Tehát téma volt már az iskolában az lmbtq.
Szülőként nagyon látom, ahogyan ömlik rájuk a heteronormatív “elvárás”.
Mindezt ellensúlyozza a baráti és rokoni látogatások, vannak bi/meleg párok, akik járnak hozzánk rendszeresen.
A gyerekeinknek semmi különösebb reakciójuk nem volt.
Nekem még alkalmam se volt ezen gondolkodni. Apám 2 éves koromban meghalt, anyám egyedül nevelt fel. Soha senki nem volt, aki anyámmal együtt töltötte az éjszakát.
Azon már gondolkodtam, hogy a gyerekeim örököltek e valamit a biszexualitásomból. Eddig nem láttam jelét, igaz mindegyik külön él a szülői háztól, az ország másik végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!