Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Kinsey-skála valóban jogosan létezik?
Volt, hogy a nővéremet szavakkal úgy felaljzottam, hogy hazahozott egy olyan bikát, hogy az én szívem is gyorsabban kezdett verni, pedig full hetero vagyok, esküszöm!
Ez a skála béna, nem jó semmire. Kihagy egy csomó létező kategóriát. Például hol vannak a kiváncsi heterók akik egyáltalán nem homoszexuálisak, de bizonyos dolgokra - szopás, anális élvezet - kiváncsiak, de pl. az, hogy őket szopják, vagy csókolozni más férfival, fel sem merül, mert taszítja őket a dolog. Nőknél is megvan ez ugyanugy, kiváncsiak más puncijára, el is nyalogatnák meg ilyenek de alapvetően férfiakra vannak orientálva, ahogy a kiváncsi pasik meg a nőkre.
Értékelés Leírás
0 Kizárólag heteroszexuális
1 Túlnyomórészt heteroszexuális, csak mellékesen homoszexuális
2 Túlnyomórészt heteroszexuális, de több mint mellékesen homoszexuális
3 Egyaránt heteroszexuális és homoszexuális
4 Túlnyomórészt homoszexuális, de több mint mellékesen heteroszexuális
5 Túlnyomórészt homoszexuális, csak mellékesen heteroszexuális
6 Kizárólag homoszexuális
X Nincs társadalmi-szexuális kapcsolat vagy reakció
A kíváncsi heterók ott vannak az értékelés 1 pontjában. "Túlnyomórészt heteroszexuális, csak mellékesen homoszexuális" Ez jelenti azt, hogy kíváncsiságból kipróbálna egy, két dolgot, de alapvetően a másik nem izgatja.
6-os,
erre van egy külön kategória Bi-curious, vagy bi-kiváncsi, aki még alkalmileg sem homoszexuális, egyszerűen csak a széles a szexuális érdeklődése de saját magát heteroként azonosítja és nem azért hogy ne nézzék melegnek, hanem mert tényleg alapvetően hetero, teljes szexuális és intim életet csak az ellenkező nemmel tud elképzelni.
Oké, bi-kíváncsi. De vannak melegek is, akik kíváncsiak, hogy milyen lehet egy nővel. Őket hová kategorizálnád?
Nem mellesleg, szerintem a legnagyobb hülyeség címkét ragasztani mindenre és mindenkire. A Kinsey skála kb arra jó, hogy akit érdekel, el tudja magát valahová helyezni. Én magam biszex férfi vagyok. A tesztet kitöltve, a skála szerint valahol a 4-es, 5-ös pont között. Ennek ellenére nem tudok tartós kapcsolatot létesíteni férfivel, csak nővel. Az első feleségemmel 20 évet éltem le, a másodikkal 24 éve vagyunk együtt. Mindeközben volt jó néhány férfivel szexuális kapcsolatom. A legtöbbel még nőtlenként, de egyik se tudott érzelmileg annyit adni, hogy pillangók röpködjenek a hasamban. Ez az, az érzés, amikor szerelmes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!