Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom és vágyom erre ha nem is élvezem?
Figyelt kérdés
Pasiként nem vonzanak a pasik de ha egy pasi aláz igen. Ebbe a helyzetbe hajlandó vagyok szopni is annak ellenére hogy nem élvezem. Ez miért van? Nektek is van ilyen? Domináns srácok ti élvezitek vagy nektek is a helyzet ami tetszik?júl. 14. 07:33
1/19 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés én is hasonló helyzetben vagyok, nem tetszenek a pasik, nem nézem meg őket az utcán, normális hetero kapcsolatban élek, de szeretem, ha néha valaki megszopat. Főleg ha idegen az illető és közben még beszél is. Nem tudom miért van de utána mikor már egyedül vagyok visszagondolva hogy mi történt nagyon felizgulok. Hatalmasakat szoktam élvezni ezekre az emlékekre.
3/19 anonim válasza:
Egyszerű a magyarázat. Gyerekkori traumás emlékek miatt van a buksitokban ez a késztetés.
Lehet,hogy ti nem is emlékeztek mikor és kivel történt olyan,ami ezt megalapozta.
Egy valakiről tudom,hogy gyerekként sajnos tanúja volt annak,hogy egy kövér öreg pasi erővel elbánt egy fiatal férfivel.Rá ez olyan hatást tett,hogy 34 éves korától öreg férfiakkal van és élvezi,ha vele is durvák.Pedig rendezett életű,nős, családos, értelmes és jó kinézetű.
4/19 anonim válasza:
A válaszom: keress magadnak egy szerető partnert, aki figyelmes veled és nem aláz meg.
5/19 A kérdező kommentje:
Kedves 4es! Nem izgatnak a pasik!!! Csak ez amit leirtam de erre is nehezen akad hisz nem szeretek keresni se… egy darabig egy 20 éves volt de eltűnt..
júl. 14. 08:15
6/19 anonim válasza:
5# Hát valamennyire mégis, a leírásod alapján.. 😏
7/19 anonim válasza:
Én szerető partner lennék, de nem találok olyat,akinek erre igénye lenne :(
F
8/19 anonim válasza:
3-as ezt hogy lehet teljes bizonyossaggal kideriteni? En is hasonlora gyanakszom viszont nem emlekszem hgy barmi tortent.
9/19 A kérdező kommentje:
Dominánsok ti élvezitek?
júl. 14. 08:34
10/19 anonim válasza:
Szerintem submissive vagy és élvezed azt ha aláznak. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!