Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van, hogy nem erzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy nem erzem ha behatol? Meg ha csináljuk akkor sem érzek semmit csak ha magamnak is csinálom. Nem is élvezem csak eljátszom. Nem vagyok tág mert -más péniszét éreztem.

Figyelt kérdés
Volt már valaki ilyen helyzetben?
2020. máj. 6. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Mekkora van a párodnak? Nem túl kicsi?
2020. máj. 6. 21:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Sose mértem le. Kb 14 de nem biztos
2020. máj. 6. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Ha mással érezted, magadnak érzed vele meg nem... nos, akkor inkább mentális az ok, nem szervi probléma.

Ezer oka lehet, nem tudod magad elengedni, tudatalatti komplexus stb. próbálj lazítani, mert ha nem jó a szex az nem vezet túl sok jóra egy kapcsolatban.

2020. máj. 6. 21:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Énis ezen gondolkodtam nem tudom magam elengedni jár az agyam. És nem tudom miért
2020. máj. 6. 21:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Hogy engedjem el magam?
2020. máj. 6. 21:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni,hogy neki jó hamar el is megy
2020. máj. 6. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy tul nedves? Sokan azert nem erzik a farkat.
2020. máj. 7. 00:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Pár tippet tudok adni, kifejtősebb.

Írj

2020. máj. 7. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!