Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan lehetne végre sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne végre sok férfi fejében megszüntetni azt a téveszmét, hogy az igazi férfi csak heteró lehet?

Figyelt kérdés

Kezd már idegesíteni ez a bohóckodás, ami zajlik, hogy hatalmas kínok közepette nyomják el magukban a homoerotikus vágyaikat, és nem vállalják fel, amikor ki tudja mennyi meleg/bi pasi van a vilàgon.

Már lassan ott fogunk tartani, hogy a legnagyobb melegek is "nőcsábászok" lesznek, miközben a nők meg simán felvállalják, sőt, heteró lányok smárolnak buliban.

Nagyon idegesít már ez.

Hogy lehetnek egyesek ennyire nagyon gyávák és téveszmések?

2024. júl. 11. 07:35
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

2024-ben már érdemes lenne túllépni a burkolt keresztény tanításokon, ami szerint csak a heteroszexualitás az okés.

2024. júl. 11. 09:50
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok vallásos, csupán a normalitást tartom elfogadhatónak. Ez a deviancia majd visszaüt.

2024. júl. 11. 10:06
 13/24 Darcy_Raven ***** válasza:
75%
12-es. Ne sírd el magad de a rómaiak nagyon maszkulinok voltak és ott nagy kultúrája volt a melegségnek. Az se normális ha egy gyerek 4 évesen tanul meg írni, arra mégis azt mondjátok hogy géniuszok. Akkor mi is a normális? Az átlag. És az átlag jó? Nem, többnyire neutrális. Ami nem jó és nem is rossz. A melegség se jó vagy rossz.
2024. júl. 11. 10:12
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
12# Nem, nem vagy vallásos.. Inkább egybites vagy.. A melegség elfogadásához legalább 2 bittel kéne rendelkezned.
2024. júl. 11. 10:14
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Kvára nem elfogadhtaó a vonaglásaik. 4 fal közt nem érdekelne mit bzulnak, nyilvánosan tartsák magukat vissza. Igaz ez a heterókra is. Undorítóak a melegek. Vidám aids fertőzést nekik.
2024. júl. 11. 10:16
 16/24 A kérdező kommentje:

A Római Birodalom a bukásakor már keresztény volt, vagyis a romjain alakult friss európai államok a kereszténységet vitték tovább, így az európai kultúrába a keresztény tanítások vésődtek bele.

Ha ateista is vagy, akkor meg nem tudsz róla, hogy tudat alatt keresztény tanításokat képviselsz.

2024. júl. 11. 10:17
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
15# Te meg hagyd a 4 fal között a homofóbiádat, mert én meg arra nem vagyok kívancsi.
2024. júl. 11. 10:18
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért kell minden gyűlölködőt kereszténynek vizionálni, amikor a keresztények nagyon kis hányada ilyen, mint a 29 éves luvnya. Elég sok templomba járót ismerek személyesen, s a melegek iránt egyik sincs gyűlölettel. De a rokonságban is van olyan, aki pont úgy szidja a papokat, mint a melegeket.

2024. júl. 11. 10:20
 19/24 Darcy_Raven ***** válasza:
100%
Azért gyávák mert heteronormatívok. Mennek a társadalmi normák után mint a birkák és félnek hogy nem lesznek elég férfiasak a többi férfi szemében,mert ugye jelenleg a férfiasság kapcsolódik a heteronormativitáshoz. De szerintem nem.
2024. júl. 11. 10:26
 20/24 Rocco20 ***** válasza:
0%
A búza az búza nem igazi hanem egy homoziguta.
2024. júl. 11. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!