Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nyáron, szabadság/utazás alatt bevállalósabbak vagytok, mint egyébként?
Figyelt kérdés
Vannak (voltak) már ilyen kis tipikus nyári kalandjaitok?
Mi az, ami még belefér ilyenkor?
24L/bi
júl. 10. 08:47
1/8 anonim válasza:
Ó, igen.
Sajnos utazáskor (főleg mondjuk egzotikusabb helyeken) előbújuk belőlem a pervi ribi...
3/8 anonim válasza:
Jó idő, lazulás, nem kell félned, hogy mások mit szólnak mert nem ismernek + piac? Ki nem nyitottabb olyankor? :)
5/8 Hardcorelover válasza:
Én is azt tapasztaltam, hogy a turisták sokkal lazábbak. Anno a szüleim korában ismertek voltak a Balatonnál nyaraló volt NDK-s csajok a ledérségükről. Ez most is megvan. De szerintem nálunk pasiknál is. Ha nyaralok sokkal szívesebben csajozok. :)
6/8 anonim válasza:
Maximálisan. Élvezni, s kihasznàlni szeretném minden egyes percét a kirándulásnak. Főleg ha csajos kirándulás akkor aztán igazán. Sőt sokszor túl is lövünk a célon. L
8/8 anonim válasza:
Eleve a nyári öltözet miatt jobban megindul a fantáziám. Ugyhogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!