Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy munkatársam elmegy 1 hét szabadságra, aztán visszajön és azt kérdezi hogy hiányoztam-e neki akkor bi lehet vagy csak szórakozik?
Gondolom poén, válaszolj poénosan:
többször kellett üríteni a kukákat a cégnél, annyi papírzsebkendőt sírtál tele
Nem tudom
Szerintem vonzódik hozzám
1; Miért lenne gyökér?
2; Miért vonzódna hozzád?
Minden munkahelyen mennek az ilyesfajta poénkodások. Nálunk is, mikor kimegy kajálni a kolléga, majd 45 perc múlva visszajön, akkor is van, hogy benyőgi, hogy "na megvoltatok nélkülem vagy hiányoztam?" Nem kell mindent belelátni a dolgokba, főleg ha az csak egy sima poén volt.
5-ös.
Olvasd el még egyszer a kérdést. Az van oda írva, hogy megjött a munkatárs és megkérdezte a kérdezőtől, hogy a kérdező hiányzott-e neki. Ha ennyiből nem értitek mi a problémám, akkor az nagyon sajnálatos.
Egy kérdésbe nem szabad sokat belegondolni. Még akkor sem, ha négyszemközt hangzott el. Lehet, hogy csak többre tart, mint a többi kollégát, de lehet más oka is.
Nem is az a fontos kérdés, hogy ő biszex-e, hanem az, hogy te miképp fogadnád a közeledését.
De munka után üljetek be valahová, igyatok valamit, és beszéljétek meg a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!