Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bátyámnak miért lyukas a boxerei?
Van egy batyam es nem olyan jo a kapcsolatunk egymassal de amikor terigettem azt vettem eszre hogy egy csomo boxerének a péniszrésztol kicsit lejebb alul ki van szakitva a boxere bő laza boxert hord
Valakinek van valami tippje?
Én arra gondoltam hogy kehet azert mert annyira kanos hogy szet szakitotta ott a lyukon es kivette a farkat vagy valami xd
Szerintetek?
Joval idosebb nalam 22 éves
Nekem is állandóan kiszakadnak ott,krva idegesítő.
Te is kellemes egyéniség lehetsz ha rögtön erre gondolsz..hány éves vagy,14?
Van többféle boxer alsóm is, többsége olcsóbb márka. Vannak olyan márkák, amik a silány minőség miatt rendszeresen kiszakadnak alul, ahogy dörzsölődik az anyag. Ha észreveszem hogy valamelyik fajtánál ez "típushiba", azt igyekszem elkerülni a későbbiekben, mert más márkák meg egész jól bírják.
Ami csak el van vékonyodva vagy éppen kis lyuk van még rajta, én sem szoktam azonnal kidobni, mert arra tökéletes hogy a lakásban legyen rajtam valami. Nyilván ha jobban szétszakad, megy a kukába.
Mondjuk soha nem jutott még eszembe semmi szexuális egy kiszakadt ruháról, meg is értem a bátyádat hogy nem vagytok jóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!