Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pedofiliára utaló dolog, vagy csak pervez, ha a bátyámnak, aki elvileg nem bírja a gyerekeket, a gépén találtam ilyen animés, narutós cuccot, amiben kis narutot dugta kakshi. Jah és a legfontosabb. Ettől már biztos meleg? F
Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 21:45
1/7 anonim válasza:
És mennyit fizetsz, hogy megmondjuk? A melegek szakvéleménye nincs ingyen.
3/7 anonim válasza:
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
4/7 anonim válasza:
Szerintem semmi közöd nincs ahoz hogy a bátyád mit néz/mit kedvel,ha azt kedveli akkor mivan?Jah és nem hiszem el hogy csak ugy random véretlen megtaláltad ezt a narutos cuccot a gépén! :D
5/7 anonim válasza:
Mivan ha mondjuk egy ismerőse linkelte és megnézte? Sokan néznek sok féle dolgot amit mondjuk érdekesnek találnak és megnéznek. Én is nézek sokfajta dolgot de max egyszer mert érdekes,de sose magamtól keresek rá, hanem mondjuk napiszaron egy rakat beteg dolog van.
6/7 anonim válasza:
Mi jogod turkálsz már cuccában és magánéletében?
Téged mennyire zavarna ha a bátyád kémkedne?
Vagy még azt is megnézted az előzményei közt, mire maszturbál? :D
7/7 anonim válasza:
Nem meleg, és nem is pedofil. Ő annál valami sokkal rosszabb: egy weebo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!