Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiként te sem tervezed megcsalni a feleséged egy sráccal?
Pontosan, ahogy a 26-os írta.
Még nemnigazánbtalálkoztam olyan heteró párkapcsolatban lévő biszexel, aki mindenképp még egy lyukra vágyott volna.
Olyan pedig nagyon sok van, aki szeretné a másik oldalt megtapasztalni.
Olyan nagyon kevés, aki mindezt tiszta lapokkal nyitott kapcsolatban teszi meg, megcsalás helyett.
Ennek ezernyi oka van. Az egyik, hogy sokan csak jóval később eszmélnek rá, ez az igényük nem fog soha elmúlni, addigra pedig már rég benne vannak egy házasságban, és a kezdeti monogám keret már szűkös.
Nagyon más az a helyzet, amikor már világos valaki számára, hogy a biszexualitását valamilyen keretek között meg akarja élni, és ezt felvállalva kezd bele kapcsolatba, közösen meghúzott határokkal.
De szép lenne, ha az élet ilyen egyszerű lenne!
Hat elkeserito az itt kommentelok nagytobbsege. Az ilyen minek házasodik? Ha ennyire tudod hogy nem birod ki fasz nelkul legyetek kozos megegyezessel nyitott kapcsolatban, vagy ne állapodjatok meg es tedjetek tonkre masok eletet...
Bezzeg ha coming outoltok, ti lennetek felhaborodva mert szakitanak veletek. Karma csapjon pofan titeket!
Nem tudom, minek házasodik?
Szerintem nem a házassággal van a baj, sokkal inkább a párkapcsolatok dinamikájával.
Elkezded valahogy, kialakul valami, és leginkább kimondatlanul meghúztok egy határt, mi fér bele. Mi az, ami nem félrelépés.
Aztán mindez valamelyik félnek szűkössé válik. Na ekkor jön a kérdés, mit lép az illető. De többnyire a kényelmes hazugság történik, mintsem a kapcsolaton dolgozás. Legyen az az új határok meghúzása vagy a kapcsolat helyrebillentése, amennyiben azzal a monogámia tartható marad.
És mindez orientáció semleges volt részemről, mindenkire vonatkozik.
PS:
Biszexet még nem nagyon láttam outingolni. Én néha megteszem, de csak legbelső köreimnek. És nem érzem azt, hogy értik, miért teszem.
Szerintem kívülállóknak mindig is aktuális partnerem nemétől függően hetero vagy homoszexuális bélyeget kapok.
33) az is coming out, ha tudja az egyik baratod, a partnered, szuleid stb.
Nem kell mindenkinek elmodnanod, akivel csak szembe mesz az utcan, de pl a partnerednek illik.
"
Ennek ezernyi oka van. Az egyik, hogy sokan csak jóval később eszmélnek rá, ez az igényük nem fog soha elmúlni, addigra pedig már rég benne vannak egy házasságban, és a kezdeti monogám keret már szűkös."
Mar megbas*zta az a hazassag, sajnalom, ez inkabb csak arrol szol hogy gyavak kilepni es kell nekik a latszat heterosag. Mert ezen a ponton mindegy a hazassagnak, hogy elmondjak e, hogy biszexek, es hogy igenylik a fiu szexet. Csalnak, hazudnak, megtevesztenek, előnyökert maradnak csak a parjukkal. Ha csak ezeket a dolgokat vesszük, amit az elobbi mondatban felsoroltam mar kuka a hazassag, es meg nem beszéltünk az esetleges kapcsolati nehezsegekrol ami alapbol jelen vannak ket ember kozott.
De nyilvan ez a biszex ferfiak tobbsegenek megfelel. Nincs lebu*zizas az utcan, az asszonnyal latjak az emberek (aki talan meg szerelmes, de te egy boltos dakojat lesed hogy kene bekapni) es a "szerelem" gyerekeket. Egy kapcsolat alappillére a kommunikacio, es igen lehet ezutan kilep ebbol a látszat hazassagbol az asszony es elhagy teged (bar valljuk be te már előbb elhagytad ot), de legalabb nem huzzatok egymas idejet. Az is lehet belemegy a nyitott kapcsolatba. Nyilvan a szex is rosszabb, főleg erzelmi alapon, ha egy ferfit kepzelsz a helyere, igy lehet belemenne, hogy vegre jol megdugjak, vagy vegre szerelmeskedjen valakivel. O is egyszer el, miert baszna el melletted?! Csak mig te tudsz mindent es van lehetőséged lepni, a nodnek/pasidnak nincs...
Utolsó.
Nem érthető, amit írtam 33-asként a coming out hozzáállásomhoz?
Vagy mit kellene értenem a hozzászólásodat illetően?
"Biszexet még nem nagyon láttam outingolni"
Erre szolt a valaszom,
Félmeztelen birkózás egy másik sráccal megcsalásnak számít? :)
Bevállalnék egy jó kis földharcot… Mind2en csak egy fecskében küzdeni megpróbálni két vállra fektetni a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!