Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Házas férfiként te sem terveze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiként te sem tervezed megcsalni a feleséged egy sráccal?

Figyelt kérdés
Hogy tudtok ellenállni a kísértésnek? Szívesen beszélgetnék a témában priviben is.🙂
jún. 25. 11:24
1 2 3 4 5
 11/42 Pomazi73 ***** válasza:
39%
Nekem is irhattok. 50 és férfi .uni
jún. 25. 17:20
 12/42 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is írhattok. 32F
jún. 25. 17:56
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Èn házas férfiként úgy gondoltam, hogyha ki akarok próbálni dolgokat, akkor az azt jelenti a párkapcsolatom részére, hogy új alapokra helyezzük, és megbeszéljük, kinek mi fér bele, mi az ami még nem megcsalás. Ez nagyon hosszú folyamat volt, és számomra fontos volt, hogy ne titkolózzak.

Ìgy évekkel késöbb a határokat meg sem közelítve szerzek bi tapasztalatokat.

Nem kötöm a feleségem orrára, ha történik valami, mert az a kategória, mintha kiverném magamnak.

Szerintem a klasszikus monogámia nem biszexuális férfiaknak való.

Nekem biztosan nem. Èrdekes, hogy a határokon belül maradva én úgy érzem, mintha monogámiában lennék. Csak néha más férfiakkal közösen egymás mellet kiverem, másikhoz hozzá sem érve.

jún. 25. 18:50
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó :)

Akkor szex nincs is férfival?

Hány éves vagy?

jún. 25. 20:06
 15/42 anonim ***** válasza:
74%

Ahogy leírtam, egymás mellett kiverem másokkal.

Kamaszkori kíváncsiskodásnak érzem még mindig, mintha ez visszamaradt volna.

43 vagyok, és az elmúlt 2 évben kezdtem bele, hogy FKK strandon adódó hokipartikban résztveszek. Többnyire többen szoktak csatlakozni.

jún. 25. 20:58
 16/42 anonim ***** válasza:
54%

...én pedig nem csak beszélgetnék. :)

F/32/Gy-M-S

jún. 26. 05:08
 17/42 anonim ***** válasza:
39%

Ez nem tervezés kérdése,legalábbis nem hinném,hogy csak az. Van,illetve már csak volt egy haver,aki egy céges csapatépítő kiránduláson került egy szobába egy nyugdíj előtt álló ,férfi,elvált munkatársával.Kb harminc év volt köztük,és legalább ennyi kiló. Na ott egy szobában,nem volt tervezés,hanem az öreg úgy szájbadugta,hogy levegőt sem kapott. Ez úgy megtetszett neki,hogy két évig szopta az öreget,és dugatta magát. Állítólag minden ilyen alkalom után nagyon szégyellte magát,amikor ment haza a családjához. Volt egyéb is,amit mesélt,amin megdöbbentem. Sosem hittem volna egy ilyen kinézetű,értelmes emberről,hogy ekkora mocsokságot hagyott magával tenni.

Az öreg elköltözött nyugdíjazás után külföldre,vége lett a románcnak.Most ez a szerencsétlen keresgél olyat,aki domkodik vele,mert teljesen szub érzései vannak és már nem izgatja más.

Mikor ezeket elmesélte,emberileg nagyot csalódtam benne. Kis részben azért,mert pasizott, nagy részben azért,amit hagyott magával tenni.

jún. 26. 06:18
 18/42 anonim ***** válasza:
21%

Nem terveztem de belecsöppentem!

Azt hiszem 6.éve, hogy öten mint férjek összejárunk és nem kártyázni!

jún. 26. 16:08
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem tervezem.
jún. 26. 18:23
 20/42 anonim ***** válasza:
64%
Az ilyen pasik meg fel vannak haborodva, ha a nok is csalnak🤣 ha ok kurv*ák, ti mik vagytok. Sub himriban*cok.
jún. 26. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!