Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen testi és lelki érzéseket vált ki az orálozóból, amikor életében első alkalommal csinálja másnak?
Figyelt kérdés
jún. 15. 08:48
4/17 anonim válasza:
Undort,de valami elképesztően nagy undort. A világból is menekültem volna, nemhogy a pasitól.
5/17 anonim válasza:
"Végre! Miért vártam ezzel ennyit? Ízre is jó."
6/17 anonim válasza:
Belőlem semmit, azt hittem jobb lesz. Öklendeztem
7/17 anonim válasza:
Azt, hogy kár, korábban nem engedték a körülményeim, hogy titokban kipróbálhassam. Óriási megkönnyebbülés volt, mire 40 felett először volt lehetőségem szopnom. Azóta is imádom csinálni, csak vidéken elég nehéz partnert találnom 40 felettiként. Persze szimpatikust. Imádom, ahogy a partnerem élvez, amikor a számba veszem... Aztán a végén a fröccs... és megkönnyebbül... Nekem meg tele a szám g3civel... vagy az arcomon csorog...
8/17 anonim válasza:
En is azt hittem jobb lesz, de semleges volt.
9/17 anonim válasza:
Amikor először szoptam én annyira izgultam, féltem hogy nem nagyon tudtam az élményre figyelni. Sokszor még az is megfordult a fejembe jogy te jó ég mit csinálok. Miután vége lett kezdett izgatni hogy megtettem. Gyakran eszembejutott és akkor nagyon felizgultam ezért mentem bele újra és újra. Kb 3-4. alkalom utan már teljesen eltudtam engedni magam közben is.
10/17 anonim válasza:
Én csak fantáziálok róla, de biztos, hogy nagyon izgulnék közben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!