Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első anal szex után milyen a wc-zés?
Figyelt kérdés
Illetve ha nem mostam ki a síkosítót,majd távozni fog?Helyreáll a lukam és a végbelem idővel?Ha még egy anal szexet vállalok akkor hogyan hat ki rám?Ti passzívak hányszor kaptátok popóba?jún. 3. 02:20
2/8 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod. Én 17 éve kapom,nincs probléma
3/8 anonim válasza:
A síkosító távozik magától, nem kell félni.
4/8 anonim válasza:
Szex után én egyből megyek wcre és kijön ami ki akar. Vagy kinyomom magamból.
Utánna én tele vagyok széllel így az lassabban távozik. De nem lesz semmi különleges érzés.
5/8 anonim válasza:
Szex után kijön a belém pumpált sperma, meg ami akar, azután megy minden normálisan.
6/8 A kérdező kommentje:
És az aranyér remélem ugye nem bújik ki?Egyébként köszönöm szépen a válaszokat.
jún. 3. 17:02
7/8 anonim válasza:
Az első análszex után nem. De, ha naponta, akár többször is megdug valaki, előfordulhat, hogy bekukkant az aranyér.
8/8 anonim válasza:
Eddig pl neked egy partneral volt első néhány semmi különös, másfél év el teltével, másfél év alatt kb hetente 3 napok voltak, másfél év után tudom az mondani hogy, wc-zés könnyen megy, srácnak nagy méretű volt, hasam alján púposodott, így nekem tágabb lett az anál, másfél év vége felé járt, nagyon tág voltam, némileg jobb de nem olyan mind régen, tudom tartani de jó ha van wc, fél napot nem tudnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!