Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leszopni a haverom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már régóta ismerem a barátom és akkoriban sikerült leszopnom csak már nem annyit beszélünk és nem merem megkérdezni,hogy benne lenne. Még most is ha farkára gondolok vagy oda nézek csak az jut eszembe, hogy de jó lenne érezni a számba! Kérlek segítsetek, mert nagyon kívánom a barátom farkát!
jún. 12. 21:07
1/15 anonim válasza:
Hasonló szituban vagyok én is mint a kérdező, szerintem legelőször próbáld megtudni van e valakije. Utána kezdjetek el beszélgetni a múltbeli dolgokról, majd hozd fel milyen jó is volt mikor leszoptad őt. A reakcióból úgyis kiderül, benne lenne e megint!
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Megpróbálom rávenni valahogy,de még elfogadok tanácsokat.
jún. 12. 22:04
3/15 anonim válasza:
Esetleg hívd el italozni ott jobban feloldódsz te is meg ő is. Utána elmondod neki hogy szeretnéd megismètelni a múltkori dolgot. Ha mègse jön be tudsz arra hivatkozni, kicsit többet ittál mint kellett volna.
5/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem iszom alkoholt.
jún. 12. 22:42
6/15 A kérdező kommentje:
Milyen érzés neked mást srácokat szopni?
jún. 12. 22:46
7/15 anonim válasza:
Hívd el iszogatni , három négy rövidet ha ivott utána simán kérdezz rá .
8/15 A kérdező kommentje:
Megpróbálom holnap, majd jelentkezem, hogy sikerült!
jún. 12. 23:02
9/15 anonim válasza:
Simán mond meg neki,hogy leakarod szopni.Én.ha tudom,hogy bi vagy meleg de
nem voltam vele vagy csak bejön,megkérdezem,max lekoptat,ez mondjuk ritkán
fordul elő.Nem sokan mondtak nemet,még ha idegen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!