Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk! Miért nem élvezem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem élvezem amikor leszopnak?

Figyelt kérdés

Amikor leszopnak akkor nem erzem olyan jonak nem tudom miert de amikor legelsonek szoptak le akkor nagyon elveztem el is elveztem tole de az elso kb 1 eve volt

Azota nem elvezem ha szopnak vagyis hat hogy mondjam neha nem is erzem hogy valaki szajaba van a farkam nem erzem hogy szopja valaki a farkam nem erzem hogy bekapta nem tudom miert

Valakivel volt mar ilyen?

21 vagyok

jún. 3. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mint mikor a nők elvileg nem érzék ha bennük, van egy farok...

Érdekes én azt azt is megérzem ha egy ökörnyál, hozzáér a karomhoz. Egy vaginában meg egy péniszben meg 100x több(sűrűség szerint) érzőreceptor van mint a karomban.

Szóval ha tényleg nem érzitek akkor menjetek orvoshoz a problémávak, mert ez nagyon nem normális.

jún. 3. 22:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Olvastam valaki irt ki ilyen hasonlot 2019 ben es neki azt mondtak azert van mert mindig a kezevel verte es hozza van szokva hogy szorosan fogta a farkat es ugy verte maganak en meg igazabol nem szexeltem csak kiveres meg szopas volt
jún. 3. 22:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Es azt mondtak neki hogy erosen kell szopnia hogy elvezze jobban
jún. 3. 22:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Egy nap max 2 szoktam kiverni de minden nap nem tudok ugy elaludni este hogy nem verem ki csak akkor ha nagyon faradt vagyok
jún. 3. 22:09
 5/10 Kaje39 ***** válasza:
51%
Valószínűleg nem jól csinálta az illető. Valaki ügyesebb,valaki ügyetlenebb. Ennyi. Nem veled van a baj.
jún. 4. 05:49
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Bekapta egyaltalan? Mert ilyen nincs hogy bekapja es nem erzed
jún. 4. 06:12
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
6-os ez nem igaz, akármilyen keményen szopnak nem lehet érezni belőle semmit, mert hát látom mennyire szop a csaj csak hát hiába ha nem érzem, szexnél ugyan ez a helyzet
jún. 6. 16:12
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Mert,nem jók csinálják.Nálam szinte őrjöngenek mikor a torkomba lőnek.
jún. 15. 03:58
 9/10 anonim ***** válasza:
71%
#8-as, lőnék a torkodba! :) Még sosem csináltam olyat.
jún. 15. 07:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, most nézem, hogy melyik kategóriában vagyunk. #8-as, lány vagy? :)
jún. 15. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!