Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom részegen megkérdezte, hogy leszopnám-e. Először azt hittem viccel, de elővette és megtörtént. Megkérdezte ma, hogy megismételjük-e, meg hogy megdughat-e. Ti belemennétek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 12:50
1/23 anonim válasza:
en max a szopasba, akar rendszeresen ks
2/23 anonim válasza:
Én is max a szopásba, esetleg a kiverésbe mennék bele. Nálam ennyiben ki is merül a biszexualitás. :D És ezt is inkább egy nővel közösen jó csinálni, igaz, én eleve sub beállítottságú vagyok.
3/23 anonim válasza:
Bele. Ki kell próbálni, ha tudni akarod, miről van szó.
4/23 anonim válasza:
Neked jólesett? Akkor hajrá!!!
5/23 Felfujhatogyerek válasza:
Ha neked bejon a dolog akkor miert hallgatnal másra? Amíg nem okozol másnak kárt addig semmi köze senkinek sem hozzá hogy mit és kivel csinálsz. Ugyhogy hajrá az Élet rövid,elvezd amíg megteheted.
7/23 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy viszonozza a szopást. Esetleg kenyeztesse a nyelvével a popsid szex előtt.
8/23 anonim válasza:
Ha azt érzed h szeretnél vele szexelni akk menj bele.
Én ha így éreznék belemennék.
9/23 anonim válasza:
Te meleg vagy amúgy? Vagy te is ittál előtte, és csak azért mentél bele?
10/23 A kérdező kommentje:
Én is ittas voltam, ezért mentem bele. Fura de jó élmény volt. Sosem éreztem még egy másik férfi farkát. Most meg tőlem élvezett el.
2022. márc. 15. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!