Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tavaly volt egy kalandom egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavaly volt egy kalandom egy férfival. Buli volt, ittunk is megtörtént. Külföldön dolgozott, csak újévre jött haza. Most visszaköltözött, és folytatni akarja. Mit tegyek? 23/f

Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs bajod azzal, hogy biszex vagy?

Ha kedveled azt a férfit, akkor folytasd vele, ha nem, akkor nem.

Vagy most mi a kérdés?

2015. okt. 4. 18:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Én annyira nem szeretném, de nem akarom hogy kiderüljön a dolog.
2015. okt. 4. 18:27
 3/5 Ricsii122333 válasza:
96%
Mond el neki normálisan ha megérti megérti ha nem akkor nem egy igazi barát. De még mindíg nem értem hogy történhetett meg egy ilyen :D....
2015. okt. 4. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

És nem tudja rólad, hogy te nem vállalod fel a dolgot?

Mert akkor nem ártana neki elmondani.

Lehet kevésbé sértődne meg ezen az indokon, mintha őt magát utasítanád vissza.

De persze, ha jól veszi, akkor nem árt tisztázni azt is, hogy nem érdeklődsz már többé az irányába. Szerintem fel tudja majd dolgozni.

Ha nem, akkor... Mi lehet a legrosszabb? Attól félsz, hogy megtudják az ismerőseid vagy mi?

2015. okt. 4. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
"Vége van, csak egy kaland volt, nem fogom folytatni veled." Ennyi.
2015. okt. 4. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!