Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az amikor JÓL leszopnak?
Nekem sose kellemetlen. :)
Amikot igazán jól szopnak le, akkor remegnek a lábaim -ha állok, és előttem térdelnek, szinte alig tudok állva maradni. :)
...egyébként volt nem egy barátnőm, aki isteni jól csinálta, nem lankadtam.
...de amikor pasi csinálta (-ja), sokszor nem hogy lankadni akarna, hanem úgy érzem, hogy letörik, olyan kemény. :)
Lehet, hogy a partnereid csinálták rosszul, lehet, hogy te nem vagy képes élvezni annyira, mint férfiak többsége.
Ezt mégis mi honnan tudjuk???
Te jó ég, ha az emberek átgondolnák a kérdéseiket, húszad ennyi se lenne. -_-'
Mindenkinek más az igénye, máshogy működik a farka egy kissé. Van, aki a lassú szopatást élvezi jobban, van, aki a gyorsat, a kemény szájbadugást. A változó tempót van, aki szereti (pl gyorsítás), de én pl az egyenleteset inkább, orgazmus után is. És így tovább.
Nekem pl a makkom nem igazán érzékeny, azt jobban élvezem, ha töbig szopnak, és ha lenyelik, majd éelélvezét követően tovább szopnak, egyenletes középtempóban.
Függhet attól is, hogy a parnterek hogyan rezonálnak egymásra. Van, akivel jobban élvezem a szexet és van, akivel kevésbé.
Tehát azt tudom javasolni, keresd a hozzád illő partnert, és előre beszélj neki az igényeidről, hogyan szopjon téged.
Szerintem az a tuti tipp, hogy ne csak vonzódj az adott személyre, hanem vágyj is rá, legyen meg a szikra és a kémia, hogy kihozza belőled azt, hogy na őt most jól megakarod farkalni.
Csinálhatja valaki bármilyen jól, ha nem vonz annyira az a személy, hogy begerjedj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!