Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen érzés az amikor JÓL...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az amikor JÓL leszopnak?

Figyelt kérdés
Szoptak már le párszor, de nekem nagyon kellemetlen érzés, mert egyben jó is és rosz is. Néha szopatás közben le is lankad. Vagy csak a partnereim csinálták rosszul?
2022. márc. 14. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sose kellemetlen. :)

Amikot igazán jól szopnak le, akkor remegnek a lábaim -ha állok, és előttem térdelnek, szinte alig tudok állva maradni. :)

2022. márc. 14. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Akkor nagyon rosszul csinálták.
2022. márc. 14. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt tudom, amikor valakit jól leszoptam, de még senki nem panaszkodott
2022. márc. 14. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

...egyébként volt nem egy barátnőm, aki isteni jól csinálta, nem lankadtam.

...de amikor pasi csinálta (-ja), sokszor nem hogy lankadni akarna, hanem úgy érzem, hogy letörik, olyan kemény. :)

2022. márc. 14. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, hogy a partnereid csinálták rosszul, lehet, hogy te nem vagy képes élvezni annyira, mint férfiak többsége.

Ezt mégis mi honnan tudjuk???

Te jó ég, ha az emberek átgondolnák a kérdéseiket, húszad ennyi se lenne. -_-'

2022. márc. 15. 03:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más az igénye, máshogy működik a farka egy kissé. Van, aki a lassú szopatást élvezi jobban, van, aki a gyorsat, a kemény szájbadugást. A változó tempót van, aki szereti (pl gyorsítás), de én pl az egyenleteset inkább, orgazmus után is. És így tovább.

Nekem pl a makkom nem igazán érzékeny, azt jobban élvezem, ha töbig szopnak, és ha lenyelik, majd éelélvezét követően tovább szopnak, egyenletes középtempóban.

Függhet attól is, hogy a parnterek hogyan rezonálnak egymásra. Van, akivel jobban élvezem a szexet és van, akivel kevésbé.

Tehát azt tudom javasolni, keresd a hozzád illő partnert, és előre beszélj neki az igényeidről, hogyan szopjon téged.

2022. márc. 15. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a tuti tipp, hogy ne csak vonzódj az adott személyre, hanem vágyj is rá, legyen meg a szikra és a kémia, hogy kihozza belőled azt, hogy na őt most jól megakarod farkalni.

Csinálhatja valaki bármilyen jól, ha nem vonz annyira az a személy, hogy begerjedj rá.

2022. márc. 15. 23:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amikor igazán jó akkor az van hogy remeg kicsit a testem :)
2022. márc. 16. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Kifacsaró... ;)
jan. 26. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!