Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gyakori, hogy sulis vagy egyetemista srácok pénzért hagyják magukat leszopni más férfiaknak?
Figyelt kérdés
Én sok helyen olvastam már ilyen történetekről, de nem tudom mennyire kamu vagy nem. Valóban ilyen elterjedt?2023. febr. 11. 16:02
2/11 anonim válasza:
Szerintem is előfordul ingyen is. Fiatalon több mindent ki akarsz próbálni, idősebben már megvan a "stílus".
3/11 anonim válasza:
Van ilyen,de több az olyan,hogy ezek a fiatalok időseket sznak, vagy behajolnak nekik.
Ismertem két ilyet,korai huszonévesek voltak és hatvanas pasikhoz jártak el.
4/11 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok de mást is csinálok. szóval vannak.
5/11 anonim válasza:
Középkorú vagyok és azért adtam volna pénzt,hogy szexmentesen,egy kirándulásra vagy beszélgetésre jöjjön el egyetemista srác.Ezt nem akarták,csak a szexet ajánlgatták.
Vagy nem hitték el,hogy azt nem akarom.
6/11 anonim válasza:
Párszor kihasznàltam,hogy két 50 éves pasi bármit megtett egy kis kedvességért cserébe...
7/11 anonim válasza:
Szerintem ez nem gond én ts csináltam fiatalon.Mára már fordított a
helyzet én fizetek érte.
8/11 anonim válasza:
Én kipróbáltam volna ilyesmit helyes, határozott sráccal, de mindegyikük szopni akar, vagy dugatni magát, nem találtam dominánst, aki csak sz.pat..
9/11 A kérdező kommentje:
Én is kipróbálnám, de nem igazán találok ilyen srácot. A legtöbb csak ígérget, aztán találkozás nem lesz.
2023. febr. 13. 20:15
10/11 anonim válasza:
Kereshetne engem is fiatal srác. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!