Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek 10-ből hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 10-ből hány válasz lenne igenlő?

Figyelt kérdés

Pl. strand öltöző, vagy hasonló.

Bedobnék esetleg olyan bókot, hogy hali, tetszik a fürdő alsód... vagy bármi, akár bugyuta, de barátságos közeledés.

Hányan értenék akár a célzást, és hányan élnének a hirtelen jött, spontán kaland lehetőségével?

Ne oltsatok szét, csak mivel neten szinte lehetetlen a sok hezitáló miatt a kalandszerzés, muszáj leszek élőben próbálni, hátha más az eredmény, itt valahogy mindenki megmarad gondolati szinten.

F/32 Gy-M-S

2024. jún. 9. 20:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Óvári termálban próbálkozz, hátha összefutunk
2024. jún. 9. 23:14
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ronda vagy akkor 10-ből 0
2024. jún. 10. 05:51
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, akkor legalább 8-9. Ha nem, akkor 0.
2024. jún. 10. 08:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Többieket nem tudom, de én félnék közeledésnek venni. Megköszönném és szó szerint venném hogy tetszik a fürdőgatyàm (pont amiatt is, mert az enyém stílusos). Ha jól nézel ki valami kalandban benne lennék. De egyértelműbben kéne mondanod, mert nem kockàztatnàm be hogy nem arra gondolsz.

Volt màr velem olyan is hogy az illető konkrétan ràkérdezett hogy leszphat-e. Akkor pont nem akartam, de udvariasan utasítottam el. Én ebből nem csinàlok gondot.

2024. jún. 10. 08:24
 15/22 anonim ***** válasza:
52%
Arra szamits hogy lesz nehany hetero pofan fog b***ni
2024. jún. 10. 08:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát 15-ös Te aztán kemény vagy ! Vagy inkább arrogáns.

Ha egy másik srác mondaná, hogy klassz a pólód, vagy jó a sortod, te erre szó nélkül pofán vágnád ?

Egy normál kulturált ember erre azt mondaná, " Kössz " és ha utána tovább hízelegne, vagy dicsérne, akkor én azt válaszolnám, hogy . " Bocs. nem akarok barátkozni " ha ezt sem érti jöhet a keményebb beszólás.

De, hogy azonnal ütni ?? Milyen családból származol , ? Apának könnyen eljárt a keze ?

2024. jún. 10. 14:12
 17/22 anonim ***** válasza:
Nálam az Aranyparton bepróbálkozhatnál így, 26bi
2024. jún. 10. 14:54
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem én

Mások

Azért a heterok kozott nem sokan vannak akik megdicsérik egymás pólóját, egyből leveszi hogy buzuli akarsz vele

2024. jún. 10. 15:00
 19/22 anonim ***** válasza:
nem tudom de nekem, tetszene a szitu, nemhiszem hogy kezdemenyezesnek vennem de lehet belöle beszelgetes aztan kitudja :) szerintem nem rossz ötlet.
2024. jún. 10. 15:08
 20/22 anonim ***** válasza:

Na bammeg. Màr ott tartunk hogyha férfi vagy nem dícsérheted meg a màsik pólójàt mert az bzis. Aztàn csodàlmozunk hogy suicide rate az egekben, mert vagy ölik egymàst és az macsó, vagy kedvese egymàssal de az bzis.

Elmész te a fszba.

2024. jún. 10. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!