Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek 10-ből hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 10-ből hány válasz lenne igenlő?

Figyelt kérdés

Pl. strand öltöző, vagy hasonló.

Bedobnék esetleg olyan bókot, hogy hali, tetszik a fürdő alsód... vagy bármi, akár bugyuta, de barátságos közeledés.

Hányan értenék akár a célzást, és hányan élnének a hirtelen jött, spontán kaland lehetőségével?

Ne oltsatok szét, csak mivel neten szinte lehetetlen a sok hezitáló miatt a kalandszerzés, muszáj leszek élőben próbálni, hátha más az eredmény, itt valahogy mindenki megmarad gondolati szinten.

F/32 Gy-M-S

jún. 9. 20:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer sikerült eddig, de szerintem volt pár olyan, aki vevő lett volna kalandra, csak se ő, se én nem mertünk lépni, így csak néztük egymást zuhany alatt.
jún. 9. 20:59
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ember azért dícséri meg valaki alsóját mert dugni akar vele? Ezt jó tudni, megjegyzem hátha egyszer történik velem ilyen.

Ha a másik, haját, szemét, pólóját dícsérik meg az is a szex reményében történik? Vagy az más?

jún. 9. 21:07
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert amúgy ilyen sok bi pasi van? Csak azért, mert ha 10-ből 1, már az is 10%... Szóval milyen arányban vagyunk valójában? Én senkiről se tudok a környezetemben.
 4/22 anonim ***** válasza:
Szinte mindenki értené a célzást, de szinte senki sem lenne benne egy folytatásban.
 5/22 anonim ***** válasza:
Volt hogy hasonlóval próbálkoztak nálam. Szerintem bajod nem lehet belőle, én legalábbis csak megköszöntem a dicséretet.
jún. 9. 21:40
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a másik oldalról közelíteném meg a dolgot. A neten azért nehéz találni megfelelő partnert mert mindenki egy gyors ürítésre vágyik. Ülj be mellé a kocsiba aztán orálozz neki,vagy kint az erdőben és hasonló dolgok. Nem beszélve az arra járok épp fuvarban dolgokról. Van aki nem feltétlenül erre vágyik csak, sőt vannak elég sokan ezzel így.

Nyilván nem kell itt a kézenfogva sétáljunk az utcán dolgokra gondolni de szerintem senki sem egy üritő csésze.

jún. 9. 22:07
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

"A neten azért nehéz találni megfelelő partnert mert mindenki egy gyors ürítésre vágyik."

De akkor ez a "mindenki" miért nem találja meg egymást? Én sem szeretnék újabb haverokat, nem is férne bele az időmbe. Tényleg max a gyors ürítés oda-vissza, vagy csak egy irányba, akár rendszeresen, de több nem. Kb. úgy, mintha magamnak verném ki, csak nem magamnak csinálom, hanem másnak, vagy más csinálja nekem. Persze értem, ha valaki ennél mélyebb barátságra vágyik, igazából tényleg csak azért reagáltam, mert akkor hol van az a "mindenki"? Szerintem a neten a legnagyobb probléma a földrajzi távolság és az, hogy nem látjuk egymást. A fent felvázolt zuhanyzós szitu pont azért jó, mert ott van minden szemtől szembe, azt kapod amit látsz és van egy plus izgalma a spontaneitásnak. Ettől függetlenül engem még soha senki nem talált meg ilyen ajánlattal, bár lehet, hogy azért, mert szinte midig családdal megyek strandra.

jún. 9. 22:20
 8/22 anonim ***** válasza:
Nekem pl olyan volt, hogy vagy 5 éve az edzőterem öltözőjében dícsérte meg egy srác a tök átlagos edzőcipőmet. Nem is értettem, hogy mit lát benne. Akkor még amúgy sem voltam tisztában a bi vonalammal, így eszembe se jutott, hogy esetleg rámstartolt volna, de így utólag úgy látom, hogy nagy valószínűség szerint, ez történt...🙃
jún. 9. 22:25
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a neten ezek az emberek is megtalálják egymást,csak sok esetben valahol mélyen mégsem egy ürítésre vágynak. Aztán sokan maguknak sem vallják be, szerintem főleg azért mert félnek ,hogy lelkileg sérülhetnek.

A másik probléma a túl nagy elvárás, így nyilván nem találkoznak az igények.

Utána következik az amit írsz a nagy távolság.

Aztán pedig ott a korkülönbség, azért a nagy többség mind 55-60 évesen keres, nincs bajom az idősekkel félre ne értsd de nyilván nekik nehezebb lesz találni partnert.

jún. 9. 22:27
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ami pedig kimaradt a legtöbb partner kereső aktív így ugye megintcsak nehéz a partner tálalás
jún. 9. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!